4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,369
Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

son olarak toplu bir fotoğraf aramızdan ayrılanlar vardı ama olsun :smiley:

grup.jpg

Etiketler

Nejat abi gördüm geldiğini :smiley:
Ulaş o kadar söyleyince belirteyim dedim.fotoğrafta çok denk geldi yani :D

TezzMertek' Alıntı:
Özgür fotoğraflar bulanık ama etkinliği yaptığımızı göstermiş olalım cümle aleme.
;D
Hem Ulaş hocamız için kanıt gibi olmuş.

Kamp düşüncesi iptal o zaman 15 Şubat Pazar günübirlik olsun.
Balçova Termal Otel önünde buluşup önce 1. düzlüğe , sonra da 2. düzlüğe intikal ederiz.
Yakacak odun çok. Su içinde 1. düzlüğe gider geliriz. Katlanır su poşetlerimiz sağolsun.
Tarih konusunda sorusu olan var mı ?
08-15-22 Şubat.?
Herkes işini gücünü ayarlar diyorum

15 Şubat olmasın lütfennn.... 22 daha iyi..

Güzel bir buluşma olmuş yine, yeni arkadaşlar gördüm. Hoşgelmişler diyeyim...
Fakat bir önceki buluşmadaki arkadaşlara ne oldu? Niye göremedim onları?
Firdevs, Yılmaz, Hülya Hanım, Günöz abi ...

Bu arada fotoğraf konusunda baya bir ilerlemişsin Ömer, makineyi mi değiştirdin ne yaptın? Fotoğraflar gayet net ve kendin yüklemişsin. Çok da güzel olmuş.Tebrikler. :smiley:

Keşke denk gelebilseydi de, orada olsaydım...
Benim kafamı ütülemene razıydım Ulaş :D :D

makine ve ben aynıyım elif :smiley:
sadece teknik konulardaki ufak yanlışlar yüzünden fotoğraflarımız Murat ın gazabına uğramıştı :D

günaydın arkadaşlar,
ömer benim uyuyor olarak çıkmamın hiç önemi yok.oradaki çıkması gereken çıkmış bence bu yeterli.
ellerine sağlık.

yelola' Alıntı:
Tanrım , yanaklarım bu kadar tombul muymus :smiley:

Yürüyüşlere bekleriz Yelda,
Bir sonraki buluşma da ,
" Hey benim yanaklarım nerede ?" diyebilirsin sayemizde.
;D

matiate' Alıntı:
makine ve ben aynıyım elif :smiley:
sadece teknik konulardaki ufak yanlışlar yüzünden fotoğraflarımız Murat ın gazabına uğramıştı :D

Ne demek Murat'ın gazabına.
Cık cık.
Forum'un teknik ayarları düzenlenince , orjinallerini 645*538 olarak küçülttüğüm fotoğrafları forum otomatikman tekrar boyutlandırınca kalitesi yok oluyordu.
Daha önce böyle bir sorun yaşamadığımız için nerede hata yaptığımızı buluncaya kadar epey zaman geçmişti.
Ankara'dan Fatih(jargondeath) sağolsun.
Yaptığımız hatayı belirterek düzeltmemize vesile olmuştu.

@elf,

Aramızda olsaydın iyi olurdu tabi ki. Ayrıca bazı arkadaşlar gelmemiş demişsin. Murat'ın yürüyüş temposuna dayanamamışlardır ;D Hala Evka4ün orada dolaşıyor olabilirler ;D ;D ;D Ama dediğin gibi sohbetleri sadece yenilerle değil, ekleyerek yapsak daha iyi olurdu mutlaka :(

@Nejat

Nejat abi, o kadar anlattım, sabırla dinledin. Bu basın böyle abi. Neyi manşet isterse onu gösterebiliyor. :smiley:

@herkes

Yürüyüş fikri iyi olabilir de, sanırım herkes yürüyemeyebilir? Onu düşünmek lazım? Bir de yürüyen insanların kulüplerindeki yürüyüş programlarına bakmak lazım. Herkesin Murat gibi kendi kulübü yok ;D ;D ;D

@TezzMertek

Bir de Murat, masada bir yığın foto çekilmişti toplu. Onlardan hiç yok mu? Ömer'in direkt çektikleri olmasa şapkalı fotom yoktu. Valla Elif'e dövdüreceksiniz beni :smiley: (Bu arada hanımın gazabından kurtardınız. Orada olduğum ispatlandı. Sağolun ;D ;D )

şu yürüyüş tarihini şimdiden belirlemeye başlasak:smiley:
ancak organize oluruz kanısındayım.
adaş gerekirse yeni arkadaşlara ne getirmeleri gerekir(giyecek ,yiyecek)
konusunda brifink versen:smiley:))
yanakları inceltme egzersizlerinide unutma ;D

22 Şubat Pazar diyorum o zaman.
Kendi programımız da zaten o tarafta olacağız.
Bir taşla 2 kuş.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri