4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,424

Etiketler
Ynt: 4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası)

İyi dileklerinize teşekkür ederim,

Madem ki beklemeye geçtim eskileri karıştırıyım.

Moderatorümüz Levent beyden çakma gezgin kupamızı alamadık ise de kendisi de sarı kızdan kahvaltısını alamadı.
Hoş Cem beyin de mutfak tehlike altındaydı.

DSCF0450_800x600.JPG

DSCF0310_800x600.JPG

DSCF0312_800x600.JPG

DSCF0326_800x600.JPG

Yayla köylüleriyle komşuluk ilişkilerimiz pek hoştu. (Bazı arkadaşlarımız istemeden de olsa arazinin yüzeyini derinden tırmıkladılar) Karşılıklı ikramlarımızda oldu,

DSCF0273_800x600.JPG

DSCF0285_800x600.JPG

DSCF0292_800x600.JPG

DSCF0461_800x600.JPG

Hacım çok samimi ve iyi niyetliydi, hanesini bizlere açtı. Bizlerde hayvansal gıdalarımızı ücreti mukabilinde yayladan karşılamış olduk.

DSCF0296_800x600.JPG

DSCF0363_800x600.JPG

DSCF0401_800x600.JPG

DSCF0329_800x600.JPG

Dikkatimi çeken sarıkızlar naylon dahil her şeye dalarken Kenan beyin Kiraz dalını beğenmediler.
Çeşme başı komşularımız, yanlış hatırlamıyorsam grupla çokca selamlaştık.
Levent beyle gezerken ilgimi çeken yerdeki bu muntazam derin çizgi ve sanırım fare işine benziyor, sonunda yuva ağzı vardı.
Cem beyin Karamel'i kampa renk kattı, sahibinden evvel öndeki yerini alması pek hoştu.

DSCF0321_800x600.JPG

DSCF0403_800x600.JPG

DSCF0412_800x600.JPG

DSCF0458_800x600.JPG

Son kalan grup Levent kardeşimizin mangal marifetinden faydalandı.
Bizde üstümüze düşen mide (öğütme) vazifesini yerine getirdik.

DSCF0428_800x600.JPG

DSCF0463_800x600.JPG

DSCF0468_800x600.JPG

Hava şartlarından olsa gerek fazla çevreye yayılma olmadı. En çok ilgi etrafımızdan geçen arazi araçları, sarıkızlar, yağmur ve yiyenbilirler.

DSCF0141_800x600.JPG

DSCF0144_800x600.JPG

DSCF0393_800x600.JPG

Son olarakta.
Genç karavancı arkadaşlarımız, renk kattılar.
Bülent kardeşimizin eşini tanımaktan, ben ve eşim memnun olduk.

DSCF0202_800x600.JPG

DSCF0444_800x600.JPG

DSCF0442_800x600.JPG

İlhan hocam emeğin için teşekkürler,ben kızdığım için o batan araçlara o kadar yaklaşmadım ama mafetmişler araziyi ayrıca o son grup fotoğrafını daha büyük formatta yükleyebilirmisin,sanırım herkes için önemli bir fotoğraf.Eşimde sizlerle tanıştığı için çok memnundu,geç samimi oldunuz ama artık başka kamplara.

Bilenler bilir genelde Levent hocam la yanyana kamp yaparız,düşünürdüm iyi anlaştığımızdan mı, bende de eksik çok onda da birleştirip anca eksiklerimizi tamamlıyoruz acaba ondan mı meğer hiç biri değilmiş,bu kampa gittiğimde seni artık yanımda istemiyorum benim daha samimi arkadaşlarım var kahvaltımıda onlarla edeceğim dedi bizi de uzaklaştırdı,biz aşşağıda kamp alanına giderken Levent hocam arkadaşları ile kahvaltı hazırlığına başlamıştı,seni esefle kınıyorum Levent hocam.

[attachment=1]

DSCF0310_800x600.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
İlhan hocam emeğin için teşekkürler,ben kızdığım için o batan araçlara o kadar yaklaşmadım ama mafetmişler araziyi ayrıca o son grup fotoğrafını daha büyük formatta yükleyebilirmisin,sanırım herkes için önemli bir fotoğraf.Eşimde sizlerle tanıştığı için çok memnundu,geç samimi oldunuz ama artık başka kamplara.

Köylülerle konuştuğum da onlar için ne değerde olduğunun farkına vardım. Hayvanlarının o çukurlarda sakatlanacağını ve kendilerinin bu meralar için orada olduğunu birde üstüne üstlük yardım etmek isterken birde kırlmanın burukluğunu anlatırken nerede ise ağlayacaktı.

Bizlerde hanım kızımızı çok sevdik, tanıştığımıza çok memnun olduk.

DSCF0442.jpg

yayla festivalinden aklımızda kalanlar

öncelikle organizatörlere teşekkürlerimizi sunalım. bilmediğimiz bir yaylayı öğrenme şansını sundukları için.

dostlarla tadına doyulmaz muhabbetler :smiley:) herkese teşekkürler
cuma akşamının yoğun yağmuru , ilhan beyin tente sağolsun..hepimizi aldı içine ..çakan şimşekler gölü aydınlatıyordu :smiley:
cumartesi akşamının soğuğu ( 0 drc nin altına indi sıcaklık) sağolasın Trumatik dedik biz , lakin çadırdaki arkadaşlar içinde ne yaptılar diye de bol bol düşündük :(

cumartesi levente kahvaltıya gelen inecikler :smiley: davet beklemeden direk konuya girdiler ama !
göl kenarı yürüyüşümüz keyifliyidi. ben epeyce kekik topladım. evde şimdi kurutulmuş kekiğimiz var
bol oksijen aldık

4 çeker araç sahiplerinin meraları nasıl mahvettiğine tanık olduk. Doğa derneği üyelerinin bu kadar duyarsız olabilmesi bizi üzdü :(
Bu şekilde duyarsız davranan grup ile karavancıların aynı mekanda olması , bizi rahatsız etti.

pazar günü yayladan erken kaçıp , aşağı soku yaylasında dere kenarında levent , bülent ve derya ile güzel öğle yemeği yedik
pazar akşamı sünnet gölünde, göl kenarında , usta bi müzisyenin çaldığı ud ile güzel bir akşam geçirdik
pazartesi günü çiğdem yaylasının güzel manzarası ile yayla keyfi yaptık

salı günü işbaşı yaptık

dağ çiçeği' Alıntı:
pazar günü yayladan erken kaçıp , aşağı soku yaylasında dere kenarında levent , bülent ve derya ile güzel öğle yemeği yedik
pazar akşamı sünnet gölünde, göl kenarında , usta bi müzisyenin çaldığı ud ile güzel bir akşam geçirdik
pazartesi günü çiğdem yaylasının güzel manzarası ile yayla keyfi yaptık

Bu yerleri gezebildiklerine göre, 4x4'e gereksinimi yok demektir Şirinlerin!... :D

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR