4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,424

Etiketler
Ynt: 4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası)

Sarıalan Göleti/Kartalkaya festival macerası; Düzce çıkışında, Akçakoca'dan gelen Arslan-Aynur (Araçları Toyota panelvan) çiftiyle buluşmamızla başladı. Gece karanlığında hava şartlarından, yorucu bir yerleşim oldu

DSCF0471_800x600.JPG

DSCF0171_800x600.JPG

İyi ki 4 mt. tente lakin ben değerini bilemedim. hiç olmazsa bir gün sonrayı düşünüp de, boş bidonları çörtlane yerleştirseydim. Canım sular hiba olmaz, sabah da asli görevime dönmezdim. Arkadaşlar nekadar bana takılsalarda karede de görüldüğü gibi biri beni takip ediyordu.

DSCF0110_800x600.JPG

DSCF0113_800x600.JPG

DSCF0115_800x600.JPG

DSCF0348_800x600.JPG

Yayla sakinleri de, sadece kırma emeği olan odunları torba başına 15.00 TL belirlemiş.

Bazı arkadaşlarımızın temiz su deposuda pek büyüktü.

DSCF0186_800x600.JPG

DSCF0218_800x600.JPG

DSCF0233_800x600.JPG

İlhan hocam fakir tavuğu gibi tek tek vereceğine biraz daha koysan.Seni bekliyoruz,birde Ferhat var onu sormuyorum bile.

mayıstosböce' Alıntı:
İlhan hocam fakir tavuğu gibi tek tek vereceğine biraz daha koysan.Seni bekliyoruz,birde Ferhat var onu sormuyorum bile.

Gezmekten fırsat bulup, sakince foruma zaman ayıramıyordum fakat zaman birden çoğaldı.

Şimdi de, meşhur bir arkadaşımı benden aldılar, 3-6 gün olan kuluçka mıdır ne o dönemi bekliyorum (ismini tam bilmiyorum biz kısaca ''kene'' diyoruz), gene de Cuma günü Yenice ormanlarına geçeceğim 2. Kan kontrollerini Devrek te yaptırmayı düşünüyorum.

İlhan Bey, doğru anlıyorum sanıyorum, geçmiş olsun; nedir bu kene olayı? :(

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
İlhan Bey, doğru anlıyorum sanıyorum, geçmiş olsun; nedir bu kene olayı? :(

Cavid Sezen

Cavid abi, Çocuklarla Kırşehir Yenice Mah. kına gecesine katıldım ertesi gün Hacıbektaş'a geçip babamın mezarını ziyaret edip Kırşehir'e dönüp süresi biten şeker ve kolestrol raporumu tazelemek muayene den geçtim 20 dakika sonra hanım bacağımda keneyi fark etti dönüp bu sefer acilde keneyi önce alkol arkasından cımbızla doktor aldı, sonraki uzman la görüşmemizde ''3 ila 6 gün arasında tekrar kan alınacak buarada ateş vs olursa hemen gelin, kınaya katıldığınız yerde geçen hafta bizim hemşiremiz kanamalı kangoda Ankara'da yatıyor ihmale gelmeyin'' dedi. Durum bu eskiden köy yerinde olağan şeylerdi şimdi ise telaşa verildi.

Çok büyük geçmiş olsun; hekimin uyarılarına aman dikkat!... Umarım ve dilerim, herşey yolunda gider.

Cavid Sezen

İlhan ağbi geçmiş olsun, her kene zehirli değil inşaallah sonuç iyi çıkar, selamlar

İlhan bey geçmiş olsun, sonucun iyi olmasını dilerim.

Selamlar.

Öncelikle arkadaşım İlhan Beye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Katılan tüm karavancıları kutlluyorum. Bu günlerde Antalya' dayım. Yayla turunuzu özlemle takip ettim. Yayınlayanların ellerine sağlık. Nice güzel turlara.

Aman İlhan Bey şakaya gelmez, ihmal etmeyin. Böyle şeylerde erken teşhis önemlidir. Umarım kene zararsız çıkar. :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR