KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 4.GEZENBİLİR Festivali ve Karavan Gurubu (Sarıalan Yaylası)
Sarıalan Göleti/Kartalkaya festival macerası; Düzce çıkışında, Akçakoca'dan gelen Arslan-Aynur (Araçları Toyota panelvan) çiftiyle buluşmamızla başladı. Gece karanlığında hava şartlarından, yorucu bir yerleşim oldu
İyi ki 4 mt. tente lakin ben değerini bilemedim. hiç olmazsa bir gün sonrayı düşünüp de, boş bidonları çörtlane yerleştirseydim. Canım sular hiba olmaz, sabah da asli görevime dönmezdim. Arkadaşlar nekadar bana takılsalarda karede de görüldüğü gibi biri beni takip ediyordu.
Gezmekten fırsat bulup, sakince foruma zaman ayıramıyordum fakat zaman birden çoğaldı.
Şimdi de, meşhur bir arkadaşımı benden aldılar, 3-6 gün olan kuluçka mıdır ne o dönemi bekliyorum (ismini tam bilmiyorum biz kısaca ''kene'' diyoruz), gene de Cuma günü Yenice ormanlarına geçeceğim 2. Kan kontrollerini Devrek te yaptırmayı düşünüyorum.
Cavid abi, Çocuklarla Kırşehir Yenice Mah. kına gecesine katıldım ertesi gün Hacıbektaş'a geçip babamın mezarını ziyaret edip Kırşehir'e dönüp süresi biten şeker ve kolestrol raporumu tazelemek muayene den geçtim 20 dakika sonra hanım bacağımda keneyi fark etti dönüp bu sefer acilde keneyi önce alkol arkasından cımbızla doktor aldı, sonraki uzman la görüşmemizde ''3 ila 6 gün arasında tekrar kan alınacak buarada ateş vs olursa hemen gelin, kınaya katıldığınız yerde geçen hafta bizim hemşiremiz kanamalı kangoda Ankara'da yatıyor ihmale gelmeyin'' dedi. Durum bu eskiden köy yerinde olağan şeylerdi şimdi ise telaşa verildi.
Öncelikle arkadaşım İlhan Beye geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Katılan tüm karavancıları kutlluyorum. Bu günlerde Antalya' dayım. Yayla turunuzu özlemle takip ettim. Yayınlayanların ellerine sağlık. Nice güzel turlara.