4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

endy' Alıntı:
Sakarya Müthiş hzılı çıktı ve İzmit grubu ile tatlı bir rekabetolur aralarında izmit geçerdi

Sakarya istanbulu bile zorlar durumda

Bolu da uyuyor nasıl olsa ordayız diye

Ankara da kendini hep son gün gösteririr

Hepimize güzel, eğlenceli bir kamp olmasını temenni ederim

Saygı ve Sevgilerimle

Ender
:smiley:
Sakarya dakika dakika takipte :smiley: Geçen seneden beri bu günü bekliyor:smiley:

Etiketler
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)

Bizde çekirdek aile olarak kısmetse oradayız. Masa başında uyuşmuştu her yanımız. ;D Yıllık izinde aldık cuma öğlen oradayız. Kimseyi tanımıyoruz ama forumdaki sıcak tavırlı arkadaşların niceleri ile tanışıp güzel vakit geçireceğimizden eminiz. Görüşmek üzere...

Hala pansiyon ve otel rezervasyonu görmediğim için bari ben başlayayım dedim,

1 - Serdar Tanrıverdi - Pansiyon ( 2 Adet Oda ) 1Adet Cuma-C.tesi, 1 Adet C.tesi gecesi

Hiç şüpheniz olmasın, siz gelin hepimiz hemen kaynaşıyoruz :smiley:

ozlem53' Alıntı:
Bizde çekirdek aile olarak kısmetse oradayız. Masa başında uyuşmuştu her yanımız. ;D Yıllık izinde aldık cuma öğlen oradayız. Kimseyi tanımıyoruz ama forumdaki sıcak tavırlı arkadaşların niceleri ile tanışıp güzel vakit geçireceğimizden eminiz. Görüşmek üzere...

Liste bu kadar kalmaz umarım :D

Sedat Selma Ben

Gündüz hava nasıl olacak, yağmur çamur var mı, mavişimi üşütmeyelim:((((

2 kişide bizim misafirimiz var

Sharingan' Alıntı:

1 - Serdar Tanrıverdi - Pansiyon ( 2 Adet Oda ) 1Adet Cuma-C.tesi, 1 Adet C.tesi gecesi
2 - Ahmet Cem Burak - Pansiyon ( 2 kişilik oda ) Ctesi gece

4.GEZENBİLİR DOĞA SPORLARI FESTİVALİ KAHVE SPONSORU
Sevgili arkadaşlar ben ve ekibim vede Defender Camper'ım festivalde sitemizin kahve sponsoru olarak yer alacaz, umarım kahvelerimizi beğenirsiniz :smiley:
Festival dışındada Yeşilyurt Spor Klubüne ve sahilyoluna 100 mt.mesafede www.campercoffee.com olarak bir kahve köşesi oluşturduk, gelip geçerken Gezenbilir üyelerini bekliyoruz .
Aşağıda görüldüğü gibi kahveler benden havuçlu muffet'lar eşimden :smiley:

117.jpg

092.jpg

128.jpg

coffe-logo.jpg

Sharingan' Alıntı:

Sayın Serdar İlk sayfada konaklama için şöyle bir açıklama var;
Bilgilerinize.

-------------------------------------------------------------------------------------

OTEL VE PANSİYON KONAKLAMA HAKKINDA

Festival alanına en yakın otel 1km uzaklıkta (15 dakika yürüme mesafesinde) olan Sarıalan Yaylası'ndaki (Kartalkaya yolu üzerindeki) Baysal Otel'dir. Otelde derneğimiz adına rezerve edilmiş 8 adet oda bulunmaktadır. Tüm odalarda duş, tuvalet, kaloriferli ısıtma ve televizyon bulunmaktadır. 3 kişilik konaklama imkanı olan odaların gecelik ücreti 210 TL'dir ve bu fiyat sadece oda fiyatıdır. Baysal Otel dışında, otelin yakın çevresinde bulunan köy evi pansiyonlarda da 10 oda rezerve edilmiştir. Duş, tuvalet ve mutfağı ortak kullanımlı bu pansiyonlarda 3 kişilik odaların gecelik ücreti 90 TL'dir.

Baysal Otel'de konaklamanın dışında yemek ve alkollü/alkolsüz içecek ihtiyaçlarınızı da gayet makul fiyatlara karşılayabilirsiniz. Örneğin açık büfe, bol çeşitli köy kahvaltısı kişi başı 15 TL. Çorba, salata, zeytinyağlı meze, etli ana yemek ve salata (veya tatlıdan) oluşan akşam yemeği 20 TL.

Rezervasyonlar ödeme sırasına göre belirlenecek olup, öncelik sırası hamilelere ve çocuklu ailelere aittir. Ödemelerin aşağıdaki banka hesap numarasına yapılarak gezgin@gezenbilir.com adresine mail atılmasını rica ederiz.

Sedat AÇIL
Finansbank İstanbul Bahçelievler (932) Şubesi
10918671 Numaralı TL Hesabı
TR680011100000000010918671

-----------------------------------------------------------------

bizim için bir alışkanlık oldu festival 20 sene sonra 24ncü festivale bastonla gelecez herhalde :smiley:

Bülent çok sevindim festivalimize gelmenize, 20 sene sonra sağ salim olalım da hepimiz varsın baston olsun elimizde ;D

kokteknik' Alıntı:
bizim için bir alışkanlık oldu festival 20 sene sonra 24ncü festivale bastonla gelecez herhalde :smiley:

Uzun zamandır bekliyorduk bu festivali. Hazırlıkların büyük bir çoğunluğuda bitmişti, eksik kalanlarıda bu aşkam tamamlamak için küçük kızımı bekliyordum. Ufaklık 39,5 derece ateşle gelmez mi :( tüm hazırlıkları yarıda kestik. Çok zor ama yarı akşama kadar düzelmez ise gelemeyeceğiz. Zaten bu halde biraz iyileşse bile oralarda daha kötü olabilir. Sağlık olsun diyelim kısmet değilmiş. Gidecek arkadaşlara bol eğlenceler diliyorum.

off-road oyunlarında traktör lastiği serbest mi.bazı kurallar hakkında bilgi sahibi olalım süprizlerle karşılaşmayalım.parkur fotoğrafları olsa iyi olur.

Bu kadar insan heyecenla bekliyor herkes çok eylenecek aktiviteler biraz uzun olsa çok iyi olur.herkese iyi eylenceler kolay gelsin

Zaman daraldı diye, bugün bütün dün ustaların yanındaydım, zor da olsa aracı hazır ettik ,ufak tefek bazı işleride yarın hallediyoruz, ve kısmet olursa cuma akşamından 3 araç konvoy halinde geliyoruz , herkese selam ve sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri