4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,854

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Geçen sene olduğu gibi bu sene de Eskikaraağaç Köyü'ne giderek leyleklerin göçüne tanıklık edecek, diğer fotoğraf gezilerimizde olduğu gibi yine keyifli bir gezinin ardından birbirinden güzel fotoğraflarla evlerimize döneceğiz :smiley:

23 Mayıs Cuma gecesi İstanbul'dan yola çıkarak, Cumartesi sabahı erkenden Uluabat'a varacak ve gündoğumunu Apolyont (Uluabat) Gölü kıyısında karşılayacağız.

DSCF3511_SEDAT_ACIL.jpg

Burada yarım saatlik bir fotoğraf molasının ardından, köyde kahvaltımızı yapmak için yola çıkacağız.
Ardından Eskikaraağaç Köyü'ne geçerek leylek yuvalarının hizasına inşa edilmiş platformlardan sadece birkaç metre ötemizde olacak leylekleri yuvalarında görüntüleyeceğiz.

DSCF3556_SEDAT_ACIL.jpg

Öğle yemeğemizi de köyde yedikten sonra motorlarla Apolyont Gölü'nün ortasındaki adalarda bulunan tarihi eserleri dolaşmaya gideceğiz.

DSCF3649_SEDAT_ACIL.jpg

Adalardan geri döndükten sonra Gölyazı'ya geçerek kısa bir fotoğraf turu yapacak ve akşam üzeri İstanbul'a doğru yola çıkacağız.

DSCF3660_SEDAT_ACIL.jpg

Geri dönüşte Gemlik'te kısa bir akşam yemeği molası daha verebiliriz ;)

Geçen sene gerçekleştirdiğimiz fotoğraf gezisinin yazı ve fotoğrafları için;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7273

Midibüsümüz 23 Mayıs gecesi 23:30'da Taksim AKM önünden, 24:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden hareket edecektir...
Ulaşımımızı <a href="http://www.sisli.bel.tr">Şişli Belediyesi</a> üstlendiği için herhangi bir gezi ücreti ödenmeyecektir :smiley:
Kontenjanımız 25 kişiyle sınırlıdır...

Bizlerden desteğini esirgemeyen ve fotoğraf gezimiz için araç tahsis eden
Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül'e
Gezenbilir ailesi olarak teşekkür ederiz...

Etiketler

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

izin alabileceğimi sanmıyorum. o yüzden size ışığınız bol olsun demekten başka söz edememenin keyfiyetsiliği ile iyi etkinlikler diliyorum.

01- Sami Sayın +1
02- Koza Yardımcı
03- Derya Bayrak
04- Emine
05- Seval Duban
06- Mustafa Tekiner +1
07- Aliko
08- Caner

Toplam 10 Kişi

sedat ben herhalde iki kişi gelirim
abi gölyazıyı bu sene kapı kamşusu yaptım iki kere gitiim artik bu seferde adamların fotografları vermezsem beni köye sokmayacaklar
sedat koyün ortasında bir kahve var sende bilirsin tam köprüyü gecince karşıda abi bu kahve saat 5 te açııyor ama haber verirsek bizim varış saatimizde acacagını soyledi numarası vardı bulmadım
baglantı kurabilirsek iyi olur çunkü saat 4 te orada olacagımızı tahmin ediyorum
bu kahvenin arkasındaki fırında sıcak sıcak koy ekmegi satılıyor bence evden peynir ve kahvaltılık getirelim çayla super olur
ilk sefer gittigimde koprünün kara tarafında cami yansıması super olmuştu ama şimdi ikkincisinde sular cekilmiş pek yansıma yeri yosunlarla kaplanmış cok kötü idi köylünün biri biz buları arada sırada temizliyoruz demişti ama ne kdar dogru bilmiyorum ama baglantı kurabilirsen bir teklif et temizliyebilirlermi diye yansıma super oluyor
köyde sabah ezanında balıkcılar göle cıkıyor fotograflanabilir
güneş dogumu güzel
saat 12 de balık mezatı var o enteresan
tepeye çıkıp adanın fotografı cekilebilir
abi bu işler erken biterse mesela mesele saat 14 30 . Yerım saat 45 dakikada tirilyeye gidiliyor cok hoş bir yer 2 saat bile kalsak saat 17 de tirilyeden cıksak saat 21 de evde olabilecegimizi tahmin ediyorum

Sami abi Gölyazı'da değil de, Uluabat'ta bir köy kahvesi var aynen senin dediğin gibi yanında da fırın var :smiley: Geçen sene olduğu gibi bu sene de fırından ekmeklerimizi, köy bakkalından da peynir, zeytin, helva, domates vs kahvaltılıklarımızı alıp kahvehanenin hemen karşısındaki parkta kahvaltımızı yapacağız :smiley: Kahvehaneden de sürekli çay servisi geliyor zaten.

Yosunların temizliği konusunda bağlantıya geçerim. Tirilye ve balık mezatı konusunda da bizim gezileri biliyorsun, zaman yaratabildiğimiz heryere gidiyoruz :smiley: Benim tahminime göre Tirilye'ye gidecek kadar vaktimiz olacaktır ;)

01- Sami Sayın +1
02- Koza Yardımcı
03- Derya Bayrak
04- Emine
05- Seval Duban
06- Mustafa Tekiner +1
07- Aliko
08- Caner
09- Nesur

Toplam 11 Kişi

Listenin Son Hali

01- Sami Sayın +1
02- Koza Yardımcı
03- Derya Bayrak
04- Emine
05- Seval Duban
06- Mustafa Tekiner +1
07- Aliko
08- Caner
09- Nesur
10- Ufuk SARNIK

Toplam 12 Kişi

Güzel bir gezi olacak. Ufuk kutuları hazıladınmı :smiley: bu sefer birinde yemek olsun :smiley: mustafa emine'yi getiyorsun dimi.. makineyi satmakla hata yaptın ama emine'de yakında bir makine ister.

01- Sami Sayın +1
02- Koza Yardımcı
03- Derya Bayrak
04- Emine
05- Seval Duban
06- Mustafa Tekiner +1
07- Aliko
08- Caner
09- Nesur
10- Ufuk SARNIK
11- Funda
12- Nihal

Toplam 14 kişi

Merhaba

Benide listeye ekleyeyim bari. damdan düşer gibi oldu ama... :D

01- Sami Sayın +1
02- Koza Yardımcı
03- Derya Bayrak
04- Emine
05- Seval Duban
06- Mustafa Tekiner +1
07- Aliko
08- Caner
09- Nesur
10- Ufuk SARNIK
11- Funda
12- Nihal
13- İpek Öğe

Toplam 15 kişi

01- Sami Sayın +1
02- Koza Yardımcı
03- Derya Bayrak
04- Emine
05- Seval Duban
06- Mustafa Tekiner +1
07- Aliko
08- Caner
09- Nesur
10- Ufuk SARNIK
11- Funda
12- Nihal
13- İpek Öğe
14- Nilsun

Toplam 16 kişi

ben de geliyorum ben de... +1 olabilirim öğleden sonra haber veririm...

:smiley::smiley: sonunda :smiley::smiley: geçişide güzel bir makineyle yapmış hayırlı olsun :smiley: hafta sonu yorumları dinleriz bolca mustafa'dan

Selamlar...
Bursadan (Mudanya) katılırsak bir mahsuru yok herhalde...
Gece cepten ararım seni Sedat...
Görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR