4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,854
Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Festivali Fotoğraf Gezisi - Bursa (24 Mayıs 2008)

ya varyaaa
şu an resmen kendi kendime sinir vaziyetteyim ya gitmeyinnnnnnn

Etiketler

neden ne oldu?

önce fotoğraf sonra yemek :smiley: süriye'deki gibi :smiley:
pınarcım imkanları zorla derim. güzel bir gezi olacağa benziyor diğer gezilerde olduğu gibi. ben pagev kurul yemeğini es geçtim.

funda' Alıntı:
önce fotoğraf sonra yemek :smiley: süriye'deki gibi :smiley:
pınarcım imkanları zorla derim. güzel bir gezi olacağa benziyor diğer gezilerde olduğu gibi. ben pagev kurul yemeğini es geçtim.

ben ne yazıkki çalışıyor olacağım
şileye bile zor geliyorum fundacım
fotograflarınıza bakacağım yine :smiley:

sedat cuma hareketli geziniz harici başka ekip çıkaramıyormusun. koskoca gezenbilir ailesiyiz şunun şurasında. baktım kaç gün sürüyormuş. ağırlığını koysan da bir araba daha temin etsen yada yoluda biz karşılasak. hem bir gün önceden giden gezenbilirden belki arkadaşlardan kamp yapmak isteyenler olacaktır onlarıda alırız. geniş düşün sedat. aklına yatmadı ise gelebilmek için fikirler verebilirim.

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
sedat cuma hareketli geziniz harici başka ekip çıkaramıyormusun.

demek ki şartlar bunu öngördü...

ufuk haklısın şartların bu yönde olduğuna şüphem yok. ama iş yerinde şartları zorladığı halde olmasını istediği istikamette seyir ettiremeyen benim gibi arkadaşlar olabileceğine istinaden hislerimin yazıya dökülmüş hali diye yorumlayabilirsin mailimi. olabilirliğini düşündüğüm için dile getirmeye çalıştım. gerek planlama aşamasının kısa olması gerekse zaten organizasyonu bize haber veren arkadaşların yapması gereken başka işleri de olması dolayısıyla başka bir ekip te düzenleyip yapılan organizasyonun ertesinde dinlenemeden diğer arkadaşlarla ilgilenecek olması aslında benimde istemediğim bir durum.
aslında gezenbilirden başka bir ekip te çıkaramıyormusunuz derken de farkettimki maksadımı aşmışım.
organizasyonun okuduğum kadarıyla cumartesi ve pazarda devam ettiğini etkinliğin ilanından okumam neticesinde böyle yazma gereğini duymuştum.
gerçi onlar festival tarzında yapılacak aktivitelerdi bizimkisi ise fotoğrafçılık amaçlı olarak düşünülmüştü galiba.
kısmet değilmiş diyelim o zaman sizlere iyi yoculuklar. güzel kareler yakalayın ama bizide düşünerek forumda yayınlayın.

Bülent abi aslında planlama aşaması kısa olmadı, biz bu geziyi 2 hafta önce planlamış ama sadece yol masraflarının bile kişi başına 50-60YTL gibi bir rakama malolması sebebiyle iptal etmiştik. Daha sonra Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül durumdan haberdar olup da ulaşım konusunda bizlere yardımcı olabileceğini söyleyince geziyi üyelere duyurduk... Buradan sayın başkan Mustafa Sarıgül'e, biz fotoğraf gönüllülerine desteğinden dolayı tekrar teşekkür ederiz...

İkinci bir grup konusu ise bu sene değil de seneye olabilecek birşey. Çünkü bu sene gidilecek yerleri benden başka bilen yok sanırım. Bu sene bizlerle gelenler, seneye ikinci gruba rehberlik edebilirler ;)

Bugün Karacabey Ayı Rehabilitasyon Merkezi sorumlusu Prof. Dr. Nilüfer Aytuğ ile görüştüm. Eğer zamanımız kalırsa rehabilitasyon merkezinde bulunan <a href="http://www.gezenbilir.com/datvi">Datvi</a>'yi de ziyaret edeceğiz. Nilüfer hanım şehirdışında olacakmış ama diğer yetkililer bizlere yardımcı olacaklar.

paşam o zaman seneye yapmışken kamplı bir gezi yapalım. hiç yüksünmeden aceleye getirmeden oraların doğal güzelliklerinide yaşayarak. göl kenarında günü karşılamak tabii mümkünse güzel olur.

Listenin son hali;

01- Sami Sayın +1 (Kadıköy)
02- Koza Yardımcı (Kadıköy)
03- Emine (Taksim)
04- Seval Duban (Kadıköy)
05- Mustafa Tekiner +1 (Taksim)
06- Caner (Taksim)
07- Nesur (Kadıköy)
08- Ufuk SARNIK (Taksim)
09- Funda (Taksim)
10- Nihal +1 (Taksim)
11- İpek Öğe (?)
12- Nilsun +1 (Kadıköy)
13- Mustafa Coşkun (Taksim)
14- Berk Saraç (Kadıköy)
15- Serdar Tanrıverdi (Taksim)
16- Bahar Kundak (?)
17- Süleyman Kundak (?)
18- Akarsu (?)
19- Dilek +3 (?)
20- Tuba Ünsal (Taksim)

Toplam 27 Kişi...

Arkadaşlar kontenjanımız fazlasıyla dolmuştur. Lütfen herkes nereden bineceğini de belirtirsin ki aksilik yaşamayalım...

Harika bir Cumartesi bizleri bekliyor ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.