kayhan_5268
Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar; Allah nasip ederse birkaç aya kadar 4x4 90 HP DUSTER almayı planlıyorum. Şu an elimde Lada Vega 1.5 16V 2004 model aracım var. Onu da zamanında 0 km olarak almıştım. Karadenizin yaylalarında köy yollarında verdiğim her kuruşu, sonuna kadar helal ettirerek kullandım ladamı. İnanın çok memnundum sağlamlığı gücü ve ekonomisinden. Şimdi artık ladama veda zamanı geldi bunu hiç istemesem de artan ihtiyaç durumları beni DUSTER'a yönlendirdi. Önceliğim her türlü yol şartlarına gelebilecek bir araç. Karda, çamurda, derede, tepede gidebilecek yetiye sahip bir araç. Bütçemizde memur işi olduğundan DUSTER tek yol olarak görünüyor. 0 km olarak 4x4 90 HP Duster hakkında kullanıcılarından veya bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorumlarını duymak artı ve eksilerini enine boyuna öğrenmek istiyorum. Netten yaklaşık 20 gündür araştırma yapıyorum. Kararım kesin gibi ama genede kullanıcı yorumları hepsinden önemli. Şimdiden ilgi gösterip zaman ayıracak arkadaşlara çok teşekkürler. Saygılarımla.