diff oranı nedir? yükseltme kaç inç? bunları bilmeden kimse sağlıklı yorum yapamaz.arkadaslar 2002 4.7 aracım var 35 x 12.5 17 r lastik almayı düşünüyüroum aracın diff ine zarar verirmi kullanan arkadaslardan bilgi istiyorum teşekkürler.
Su an zaten araçta 15 cm yükseltme mevcutdiff oranı nedir? yükseltme kaç inç? bunları bilmeden kimse sağlıklı yorum yapamaz.
bu yazdığınıza istinaden böyle bir yorum yazıyorum.Su an zaten araçta 15 cm yükseltme mevcut
Çamurluklar biraz kesilecek onu biliyorum diff orijinal o konu hakkında pek bilgim yok oranlar hakkında
Evet haklısınız edindiğim bilgilere göre araca yani şası yaptırmak yenı kollar eklemek diff aynasını değiştirmek bunun gibi birçok işlem yapılması gerekiyormuş bende haliyle vazgeçtim tamponların ve camurlukların da traslanması gerekiyormerhaba,
şimdi yazacaklarımı sakın yanlış anlamayın lütfen.
bu yazdığınıza istinaden böyle bir yorum yazıyorum.
anladığım kadarı ile ne araç hakkında ne de yapılan işlemler hakkında bir bilgi sahibi değilsiniz.
belki gerçekten emin ellere emanet bir şekilde yükseltildi ama yine de 15 = 6" yükseltme bile çok ciddi bir iştir, kit gerekir, fren hortumlarından şafta kadar değişiklik gerektirir. siz bir de anladığım kadarı ile 10 cm daha yüksek bir yay takmayı hedefliyorsunuz? peki sonrasında diğer ayarlar ve amortisör?
bu tip bir yükseltme ( toplam 10") Tr de sayılı var ki ciddi emek, bilgi ve para gerekiyor..
ben çok iyi araştırıp öyle devam etmenizi tavsiye ederim..
35" lastik ayna mahruti değişimi olmadan takılamaz. takılır da ömrü olmaz.
Evet lastik mesafesini ölçtüm fakat niye bilmiyorum sağ taraf 1.5 cm daha yüksek ikimiz de anlamadık neden kaynaklandığını160 km yapıp gezme de yapmıyorsa ustanız iyi iş çıkarmış demektir. işlemler nerede yapıldı?
yalnız 15cm / 6" yükseltmede ön şaft illa ki sorun çıkartır, 4" de bile değişim/revize istiyor.
yandan bakılınca araçta 6" yükseltme yok gibi duruyor.
işlemler öncesinde lastik mesafesini ölçtünüz mü?
ayrıca fren hortumlarının da değişimi gerekiyor normalde 6" için.
Bizim buralarda jeep den anlayan insanların eline çok araç heba etmiş insanlar var bende onlardan olmiyim dedimmaşallah araç güzel duruyor.
ama bu işlemleri Jeep den anlamayan birine yaptırmak doğrusu cesaret işi..
hahaha çok doğru ama yine de riskBizim buralarda jeep den anlayan insanların eline çok araç heba etmiş insanlar var bende onlardan olmiyim dedim
Burdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere arka aksınız öne kaymış yükseltme sonucu.Daha büyük lastik takarsanız çamurluğa sürtecektir.6" gibi bir yükseltmeyi takozla uygulamanız pek sağlıklı değil.6.5" yükseltme kitlerinde long arm sisteme geçiliyor WJ için.Ben yerinizde olsam 4" gibi içinde tüm kollar ve track bar bulunan bir kit uygular ve ona göre lastik seçimi yapardım.Su an zaten araçta 15 cm yükseltme mevcut
Çamurluklar biraz kesilecek onu biliyorum diff orijinal o konu hakkında pek bilgim yok oranlar hakkında Ekli dosyayı görüntüle 514691
MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet haklısınız kolları uzatmam gerekiyor ben bu aracla sadece sehir içinde geziyorum şimdilik araziye hiç girmedim. Bu şekikdeBurdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere arka aksınız öne kaymış yükseltme sonucu.Daha büyük lastik takarsanız çamurluğa sürtecektir.6" gibi bir yükseltmeyi takozla uygulamanız pek sağlıklı değil.6.5" yükseltme kitlerinde long arm sisteme geçiliyor WJ için.Ben yerinizde olsam 4" gibi içinde tüm kollar ve track bar bulunan bir kit uygular ve ona göre lastik seçimi yapardım.