300 TDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,373

Etiketler
Ynt: 300 TDI

Selamlar,
Ford Transit'de de bu motorun kullanildigi gozonune alinacak olursa, herhangi bir Ford servisinden ayrintili bilgi alinabilir bence.. iyi gunler dilerim, reha

Not: aklinizda bulunsun, Puma motorun bir "commonrail" olani var, bir de mekanik pompa olan.. bildigim Defender uzerindeki butun Puma'lar "mekanik" pompali..

selamlar puma motorunu İstanbul veya Ankara da pert olmuş araçlardan çıkma alacaksınız, arkadaşlarınız varsa buralardan bulma şansınız var.

Selamlar,
olanaklariniz uygun ise "sandik" motor almanizi onerecegim.. Benim aracima da takilan motor sandik idi ve en azindan "motor nasil kullanildi" vs. sorular kalmayacaktir.. iyi gunler dilerim, reha

selamlar reha arkadaşım sandık motorun fiyatı ne kadardı bilgilendirirseniz sevinirim.şu an otokar da defender ler için kullanılmaya başlanılan motorlardan mı taktırdınız.bildiğimiz gibi otokar Ford motorlardan örnek alınma 2.4 tdi motor ile 6 ileri şanzımanlı yeni versiyon defenderlerin hazırlığı içinde.

Selamlar,
enson duydugum fiyat 9000YTL idi.. Malum, bu fiyata ancak cikma (!) 300Tdi alabilirsiniz.. Zaten 2007 model defender'ler Puma (ama commonrail) 6 vites olarak satiliyor.. iyi gunler, reha

selamlar çok teşekkürler şu an bildiğim kadarı ile defenderler 5 kapılı 110 olarak satışta olmasa gerek bunların abs fren sistemi ve bazı modifikasyonları tam anlamıyla yapıldıktan sonra 2011 yılında satışa sunulacak diye biliyorum.şu an sadece 110 ve 130 pikaplar tdi 300 motorlu olarak satılıyor.

Selamlar,
benim kastim, ingilterede satilan 2007 model Defender'ler idi.. Acikcasi, Otokar'dan bir Defender almak hic aklima gelmemisti.. nasilsa acaip pahalidir diye.. iyi gunler, reha

evet arkadaşım doğrudur ingilterede varmış .1 yıl önce otokardan arkadaşıma alacaktık 110 beş kapılı . satışı yoktu ama fiyatları 85.000 ytl + kdv idi.

merhaba beyler ben alanyda hasan usta ıle gorustum fakat elınde puma motor yok ama anladıgım kadarı ıle puma dedıgınız motor bır transıt motorumu yoksa benmı yanlış anladım kı oyle ıse ben kendım bulup bu motoru aracıma taktıracagım sımdıden sagolun

saoolun reha bey sımdıde sorum su nıssan motoru buldum ve taktırmak ıstıyorum fakat makıne muhendıslerı bu ısın olmayacagını soyluyorlar bu ıs nasıl olması gereklı lutfen bu arabada kafam cok karıstı
aracımdan memnunum fakat bu prosodurlerı nasıl aşmam gerek lutfen

Selamlar,
nissan bd30 yada rd28 bulduğunuzu sanıyorum.. teknik olarak bu motorlar takılıyor.. ama bürokratik olarak takamazsınız.. zira, aracınızın zorunlu nedenlerle (110'nun benzinli motoru artık üretilmediği) motorıunuzu dizele çevireceğinizde, takacağınız motorun devletin belirlediği standartlarda olması gerek ki.. Puma bu standartlara uygun ama nissan motorlar (bd30 ve rd28) uymadığı için dönüşüm yapamazsınız.. iyi gunler dilerim, reha

benım motorum dızel yadım benzınlı değilki dızel defrnder 2500 luk dizel nissan dizel veya turbo dizel tam emının değilim.

Selamlar,
yeni kanun, araciniza ancak "kendi markasında" motor takılabilecegini soyler.. dolayısı ile, cok iyi sorusturmadan aman bu işe başlamayın.. iyi gunler dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR