Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Ford Transit'de de bu motorun kullanildigi gozonune alinacak olursa, herhangi bir Ford servisinden ayrintili bilgi alinabilir bence.. iyi gunler dilerim, reha
Not: aklinizda bulunsun, Puma motorun bir "commonrail" olani var, bir de mekanik pompa olan.. bildigim Defender uzerindeki butun Puma'lar "mekanik" pompali..
Selamlar,
olanaklariniz uygun ise "sandik" motor almanizi onerecegim.. Benim aracima da takilan motor sandik idi ve en azindan "motor nasil kullanildi" vs. sorular kalmayacaktir.. iyi gunler dilerim, reha
selamlar reha arkadaşım sandık motorun fiyatı ne kadardı bilgilendirirseniz sevinirim.şu an otokar da defender ler için kullanılmaya başlanılan motorlardan mı taktırdınız.bildiğimiz gibi otokar Ford motorlardan örnek alınma 2.4 tdi motor ile 6 ileri şanzımanlı yeni versiyon defenderlerin hazırlığı içinde.
Selamlar,
enson duydugum fiyat 9000YTL idi.. Malum, bu fiyata ancak cikma (!) 300Tdi alabilirsiniz.. Zaten 2007 model defender'ler Puma (ama commonrail) 6 vites olarak satiliyor.. iyi gunler, reha
selamlar çok teşekkürler şu an bildiğim kadarı ile defenderler 5 kapılı 110 olarak satışta olmasa gerek bunların abs fren sistemi ve bazı modifikasyonları tam anlamıyla yapıldıktan sonra 2011 yılında satışa sunulacak diye biliyorum.şu an sadece 110 ve 130 pikaplar tdi 300 motorlu olarak satılıyor.
Selamlar,
benim kastim, ingilterede satilan 2007 model Defender'ler idi.. Acikcasi, Otokar'dan bir Defender almak hic aklima gelmemisti.. nasilsa acaip pahalidir diye.. iyi gunler, reha
evet arkadaşım doğrudur ingilterede varmış .1 yıl önce otokardan arkadaşıma alacaktık 110 beş kapılı . satışı yoktu ama fiyatları 85.000 ytl + kdv idi.
merhaba beyler ben alanyda hasan usta ıle gorustum fakat elınde puma motor yok ama anladıgım kadarı ıle puma dedıgınız motor bır transıt motorumu yoksa benmı yanlış anladım kı oyle ıse ben kendım bulup bu motoru aracıma taktıracagım sımdıden sagolun
saoolun reha bey sımdıde sorum su nıssan motoru buldum ve taktırmak ıstıyorum fakat makıne muhendıslerı bu ısın olmayacagını soyluyorlar bu ıs nasıl olması gereklı lutfen bu arabada kafam cok karıstı
aracımdan memnunum fakat bu prosodurlerı nasıl aşmam gerek lutfen
Selamlar,
nissan bd30 yada rd28 bulduğunuzu sanıyorum.. teknik olarak bu motorlar takılıyor.. ama bürokratik olarak takamazsınız.. zira, aracınızın zorunlu nedenlerle (110'nun benzinli motoru artık üretilmediği) motorıunuzu dizele çevireceğinizde, takacağınız motorun devletin belirlediği standartlarda olması gerek ki.. Puma bu standartlara uygun ama nissan motorlar (bd30 ve rd28) uymadığı için dönüşüm yapamazsınız.. iyi gunler dilerim, reha
Selamlar,
yeni kanun, araciniza ancak "kendi markasında" motor takılabilecegini soyler.. dolayısı ile, cok iyi sorusturmadan aman bu işe başlamayın.. iyi gunler dilerim, reha