300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgurgul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,812

ozgurgul

Yeni Üye
Herkese merhabalar. istanbulda 300 Td MOTOR VEYA PUMA MOTOR VE RN380 ŞANZIMAN satan birilerini tanıyanlar varmı aramızda. Son zamanlarda bu motor ve şanzımanı aracına takan bilileri kaca malettigini, bu işi en iyi nerede yaptırabilecegim ve benzinli bi araçı bu uygulamayı yaparken başka ne gibi maliyet ve parca degişikligi olucagı hakkında bana bilgi verebilirmisiniz. Teşekkur ederim.

Etiketler
Ynt: 300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen

Motor sanzıman ısı kolay her zaman bulabılecegınız seyler dıyebılırım. benım anlamadıgım sey benzınlı araca sız nasıl dızel bır motor uygulayacaksınız ? ( motoru İŞLETMEK yanı )

Motor sanzıman ısı kolay her zaman bulabılecegınız seyler dıyebılırım. benım anlamadıgım sey benzınlı araca sız nasıl dızel bır motor uygulayacaksınız ? ( motoru İŞLETMEK yanı )

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100052.0#ixzz2oaVuIlge

Acık söylemek gerekirse benzi aracın dizele cevrilmesi konusunda bir fikrim veya bilgim yok. zannedersem ki sizin acıklamanıza ve soruyu bana yöneltmenize göre benzinliyi dizele ceviremiyorum galiba.

Cevrılmıyor evet . benzınlı araca benzınlı motor dızel araca dızel motor atılıyor . bu bıle aracın kendı orjınal motorunu koymak zorundasınız yanı defendere artık farklı bır arac motoru atmılmıyor .

Cevrılmıyor evet . benzınlı araca benzınlı motor dızel araca dızel motor atılıyor . bu bıle aracın kendı orjınal motorunu koymak zorundasınız yanı defendere artık farklı bır arac motoru atmılmıyor .

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100052.0#ixzz2obhk6T

Ozaman Puma motor nasıl takılıyor ?

Takılıyordu Tuv bu ve makıne muhendıslerı odası el koyana kadar . artık tuv onay vermıyor puma motora . aracın uzerınde ne varsa sadece o motor koyulabılıyor. dıger motorlar onay almıyor . ( tabı bu puma motor hıc mı atılmıyor ıslenme yolu yok mu var tabıkı alternatıf secımler var )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.