30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atoprakdeviren Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,578

atoprakdeviren

Havada,Karada,DenizdeHerZamanVeHerYerde....
Mesajlar
75
Tepkime Puanı
0
Yer
izmir
Arkadaşlar MErhaba;

2012 yi uğurlamaya doymuyoruz :smiley: Bu pazar 30-12-2012 de saat 09:30 da Urla iskelede buluşup Dağları arşınlayalım diyoruz. Katılmak isteyenler ile irtibata geçebiliriz Telefon Numaram 05322109343
 

Etiketler
Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik


Merhaba,
Bir kaç soru sormak isterim.
Bildiginiz bir parkur varmi?bu gezi mangal vs gibi bir gezimi yoksa bildiginiz bir parkurda off road seklindemi olacak.
Biz alacatiadan 3 arac katiliriz .2 mercedes 1 lada. eger off road yapilacaksa.ancak malum yilbasi tatili dolayisi ile istanbuldan gelecek misafir olacakmi olmayacakmi ancak cuma gec vakit haber veririz.
Saygilar
 

Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik

Gezi off road bir gezi olacak 2.sanayide Yildiz Oto Serkan arkadasimiz varLand Rover Defender110 kullanicisi bildikleri guzel bir parkur da gezimizi gerceklestirecegmizi soyluyorlar. Arada sanirim mangalda yakilir ihtiyatli gelmekte fayda var.Muhakkak haberleselim :smiley:
 

Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik

Cevaba tesekkurler.yanlis anlamayin biz isin mangal tarafiyla ilgilenmiyoruz.urla yagcilar tarafi yani otobanin guneyi bildigimiz yerler eger gezi ise stabilize yollardan gidiliyor pek bir espirisi yok bizim acimizdan . alacatida yasadigimiz icin cok sık saga sola daliyoruz.titusun icinde olmak istemem sahsen.ama titus civari tirman in tipi yerler var.zamninda enduro da o civarda yaristik epey bir parkur biliyoruz ama arazi araci boyutunda araclar icin dallar sorun.coguna hic birimiz girmek istemeyiz.
Karaburun kavsagindaki tekno park veya ismi her ne ise o bolgede ozellikle yagis sonrasi hard off road olabilecek kisa parkular var. Birde gene o bolgede otobanin guneyinde ruzgar gulleri icin acilmis bir kac tirmanma yollari var.malesef ortalik su anda cok kuru.dedigim gibi biteviye gidilen yollar pek ilgimizi cekmiyor.
Parkur bilginiz varsa ve paylasirsaniz seviniriz
Saygilar
 

Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik

İnanin bende arkadaslarin cogu ile ilk defa tanisacagim amacimiz tanismak ve bir arada araclarimizi denemek arac olarak 4 adet lr defender 110 1 adet discovery 1 tane nacizane benim Duster im olacak parkur banada supriz olacak arkadaslar gelmek katilmak isteyen olursa katilabilir diye gezenbilire baslik acmami rica ettiler bende actim daha faza detay alabilirsem yarin paylasirim ama kimseyide bekenti icine sokmak istemem.
 




Ynt: 30-12-2012 İzmir Urla Off Road Etkinlik

Merhaba biz alacatidan 930 da 3 arac ile katilabilecegiz gibi gozukuyor.urla iskelede bulusmak uzere bir aksilik olursa cebinizden ulasiriz veya yarin aksam buraya mesaj atariz
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst