3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,530
Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

ne fenomeni yaaa,ismail abi ne anlar off roaddan,arabayı başkası kullanıyor gerçekte üzerinde ismail abinin maskesi var.o artık huysuz bir ihtiyar olmuş o kim offroad kim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-*

Etiketler

Çamur olayları.....

Resim6.jpg

Resim7.jpg

Resim8.jpg

Resim9.jpg

Resim10.jpg

ençok vakit geçirdiğimiz kurtarma operasyonunun görüntüsü yokmu?yoksa delil mi bırakmıyosunuz

obex' Alıntı:
ençok vakit geçirdiğimiz kurtarma operasyonunun görüntüsü yokmu?yoksa delil mi bırakmıyosunuz

sen ordamıydın..yoksa konuyu sabotoj içinmi yazıyorsun...

İsmail abi pravakosyon var..

Ne batması.ne kurtarması kardeşim..

ismail abi bir gün ben de geleyim oraya beraber geziye çıkalım,tabi beni kabul edersen.

Toyota Land Cruıser......tamamen yabani hayvan familyasından bir yaratıktır...Doğaya aittir....Dağ ve orman görmeden yaşayamaz.....Onları doğadan koparmayıp saygı gösterdiğiniz için teşekkürler.......Sadece şehirde gezmeye mahküm olan land cruıserlere ise,, acımaktan başka bir şey yapamıyorum....onları ALLAH kurtarsın ..saygılar...

Bu fotonun devamında ordan yukarı çıkıyor İsmail abi..ama devamında makine tekledi çekemedim... :smiley:

Resim16.jpg

Bu arada bizi misafir edip,kendi elleriyle pişirdiği( 28 adet ) yumurtaları ikram eden saygıdeğer İbrahim abimizide sonsuz teşekkürler..

Resim17.jpg

Resim18.jpg

Resim19.jpg

Resim20.jpg

Resim21.jpg

Mustafacıgım..offroadda çekmek de çekilmekte kurtarmak da kurtarılmakta var..

Erhan arkadaşımızın kanına da iyicene virüsü bulaştırdık ya.. :D :D inşallah tez zamanda Lada Nivayı alır..bakarız onun da icabına..kurtarılan mı ..kurtarıcı mı olacak.. ;D

fastgame' Alıntı:
sen ordamıydın..yoksa konuyu sabotoj içinmi yazıyorsun...

İsmail abi pravakosyon var..

Ne batması.ne kurtarması kardeşim..

İsmal abi güzel gün olmuş, toyotalar muhteşem, benimde hayalim ilerde prado sahibi olmak dizaynı çok hoşuma gidiyor,

Saglık olsun Birolcum. başka gezilere artık..

ozturk41' Alıntı:
görseller içim teşekkürler bu gün sizlerle olamadığım için çok üzüldüm başka bir etkinlikte buluşup tanışırız inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri