3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

kokteknik' Alıntı:
bekliyoruz Sefa Başkan eksiksiiz gelin yeter
selamlar
bu arada Maroff tan servet bey aradı kendi sponsorlarından sivas off-road oyunlarında katılımcılara Meşhur maraş dondurması ikram edecekler miş kendilerine teşekkür ettik MEŞHUR SİVAS KÖFTESİ yedikten sonra iyi gideceğini düşünüyorum

AZ Bİ FİRE VERECEK GİBİYİZ AMA BAKALIM COĞUNLUK ORADA OLACAK İNŞALLAH BAŞKANIM , DONDURMA İŞİNE GELİNCEDE ORASI EN KOLAYI BÜLENT BAŞKAN ;) BU ARRADA ALİ EKİCİ KARDEŞİMİZİN SELAMLARI VAR SİZİ COK YORMASINLAR DİYOR KENDİSİ :D

mrf46' Alıntı:
KESİNLİKLE AYNI ARABADA OLMAYACAK ARADA EN AZ 6 ARABA OLACAK :D

ben makaslar aralarına girerim :smiley: :smiley: gene bulurum o dondumayııı aranızda ajanım var arabanın plakasını bildirecek bana :smiley: :smiley: : )

tatlısıyla meşhur olan ilimiz den gelen yokmu... bu dondurmanın altına tatlı lazım şimdi.... hemide oruç oruç aklıma düşürdünüz kuduruyorum şimdiiiiiiiiiiiiii

.

262275_10150251004722836_616612835_7341477_5210482_n.jpg

bide bunun üzerine FINDIK olacak ooooooffffffffffff
;D ;D ;D GİRESUN duy sesimiziiiiiiiiiiii

Çukurova olarak cezeryemiz meşhurdur ;D ;D

TUĞRUL' Alıntı:
Çukurova olarak cezeryemiz meşhurdur ;D ;D
cezeryenizin tadına bakmak için sabırsızlanıyoruz.. :smiley:) anlaşılan bayram kutlaması tatlılarla bizim burda yapılacak... :p :p :p

takomistik' Alıntı:
tatlısıyla meşhur olan ilimiz den gelen yokmu... bu dondurmanın altına tatlı lazım şimdi.... hemide oruç oruç aklıma düşürdünüz kuduruyorum şimdiiiiiiiiiiiiii
TATLISIYLA MEŞHUR OLAN İLDEN GELENLER COK SEVMİYORLAR MASRAFI BİZ HALA Bİ SENEDİR YEMEK BEKLİYORUZ ORADAN AMA :D

cezeryeyi yedikten sonra çıkabilecek olaylardan Çukurova offroad grubu olarak mesuliyet kabul etmiyoruz duyurulur ;D ;D ;D

cevizli_d_ner_1255006703[1].jpg

TUĞRUL' Alıntı:
cezeryeyi yedikten sonra çıkabilecek olaylardan Çukurova offroad grubu olarak mesuliyet kabul etmiyoruz duyurulur ;D ;D ;D

DOKTOR BU NEEEE bu sene çok feci olacak bülent başkan tehlike arz ediyor senin bu misafirlerin biri dondurma biri fındık biride cezerye allah sonumuzu hayır etsin :smiley: :smiley: :smiley:

Başımız üstünde yeriniz var, isterseniz boş gelin, isterseniz dolu ( tabi tercihimiz dolu gelmeniz yönünde :smiley: ) . Herkese selamlar...

amca dolu gelirlerse gece başlarım

amcaaa bizi discoya götür diyeeeee

BAŞKANIM BİRAZDA PARKURDAN BİLGİ RESİM FALAN ATSANIZDA HEYECAN YAPSAK MOTİVE OLSAK DİYORUM ZAHMET OLMAZ İSE SİZLERE ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri