3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)

ecem618' Alıntı:
maroff unutmaz ya sanmıyorum, öyle umuyorum :D tarık sivasın girişinde ali osmana hoşgeldin karşılaması yaparız seninle 8)
o davul zurna kılınc kalkan ekıbı hep hazır bızı beklıyo sanırım, dondurma basıt getırıyoruz. yalnız sıvasa gelıyoz pınar sıvasa ozel bır sey yokmu yıcek tarık la bızı doyuracak ,bulent yok cay yok kahvaltı dıyo bız yanımızda kuzu da getırelım ıstersenız....

Etiketler

ata036' Alıntı:
isterse unutsunlar diğerlerini misafir ederiz aliosmanı şutlarız maraşa bi koşu gidip alır gelir :smiley: :smiley:
kımı nerden sutluyon sen tosunum senın ıfadenı alıcam , saka bı yana ozledık be.......................

siz bi gelin de bakarız.. kuzu mu olur, dana mı olur :p, sivasta kirli kirli köfteler var , başka bişeyleri yok ki bunların aa bide pideleri var tabi... ben yarı sivaslıyım biliyosunuz, ama hiiç merak etmeyin kimse aç kalmadı önceki etkinliklerde... , "folklor ekibiyle karşılayacağız sizi "

ecem618' Alıntı:
siz bi gelin de bakarız.. kuzu mu olur, dana mı olur :p, sivasta kirli kirli köfteler var , başka bişeyleri yok ki bunların aa bide pideleri var tabi... ben yarı sivaslıyım biliyosunuz, ama hiiç merak etmeyin kimse aç kalmadı önceki etkinliklerde... , "folklor ekibiyle karşılayacağız sizi "
bızımkı latıfe pınar onemlı olan dostluklarımız ve gerıde kalan guzel anılarımız , bı de bı kacak var sızde yalnız ve kuskun kovboy onuda bı bulup getırsek hayırlısıyla

alpkaptan' Alıntı:
bızımkı latıfe pınar onemlı olan dostluklarımız ve gerıde kalan guzel anılarımız , bı de bı kacak var sızde yalnız ve kuskun kovboy onuda bı bulup getırsek hayırlısıyla

o kaçağı ben bilirim varmı öyle artislik yapmak kaçak göçek getirecez allahın izniyle

şehrin girişinde halay ekibi, kalede 21 pare top atışı, sanayide kirli köfte, akşama kamp ateşi yanında ateş suyu....... hepsi burda dostları bekliyor..

yemeden içmeden yana hiç sorunumuz yok aç gelip tok gidersiniz
maroooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

offf ateş suyumu korkut demeki bir aydır ağzıma sürmemişim :smiley: :smiley: yanıyom yanıyooomm

ARKADAŞLAR YANIMIZDA PROFESYONEL Bİ GİTARCIDA GETİRİYORUZ ;) MAROFF OLARAK SİDOFFA DESTEK EKİBİYİZ İNŞALLAH :D KANIMCA SİVAS YİNE COK KONUŞULACAK...BU ARADA ANTEPLİ ARKADAŞLARIMIZIN SESİ SOLUĞU YOK BAŞKAN :smiley:

ömer başkan ayın 9 yola cıkıyom tek gelcem tarıkda antalyadan gececek saygılar ;D

kokteknik' Alıntı:
yemeden içmeden yana hiç sorunumuz yok aç gelip tok gidersiniz
maroooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yanında sampıyonluk kupasınıda verın bızı ugrastırmayın ............................bırıncılıgı bana ıkıncılıgı tarıgıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri