fozgen
Yeni Üye
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Merhaba
Bungalovlarda yer kaldı mı?
Merhaba
fozgen' Alıntı:Merhaba
arwin' Alıntı:Abi yolunun üstü... Bir çay içer devam edersin....
berkcantp' Alıntı:Festival yerinde avea hat çekiyormu bilgisi olan varmı
bence çevrim dışı kalmak daha güzel. iki gün herşeyden uzak...berkcantp' Alıntı:Festival yerinde avea hat çekiyormu bilgisi olan varmı
camouflage' Alıntı:Paşam teşekkür listesine benide yazmışsın ama ben bir şey yapmadım, vakit yetersizliğinden yapamadım ki Sadece sorularınıza cevap vermeye çalıştım. Yer tahsisi ise sağolsun il müdürüm bizzat ilgilendi
Bu arada ben Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı değil, Başkan Yardımcısıyım Allah mı söyletti ne ;D ;D ;D
58ayhan' Alıntı:sedat bey ilginize ve bu uğraşınızı kutluyorum ve ben şu anda kısa bir iç anadolu gezısını tamamladım bu gün ankaradayım orda konaklıyacam yarın boluya gececem..tabıkı bır 7 göller gezisi yapmayı arzulamıstım onu gercekleştırıp cuma gunu festıval alanına gececem..acaba elektırık alabılecekmıyız karavana onu merak ettım bu konuda bana bır yardımcı olursanız cok sevınırım..bırde 7 gollerde nasıl konaklarım bılgınız varmı..ama encokta festıval alında elektırık alma ıhtımalım varmı saygılar orda gorusup tanısmayı cok arzuluyorum
eftaLYa' Alıntı:Kenelere ve diğer haşerelere karşı T.C. Sağlık Bakanlığınca onaylı ByeBites adlı sprey, derneğimiz tarafından satışa sunulacaktır. Ürünü derneğimizin standından temin edinebilirsiniz.
Ürünle ilgili ayrıntılı bilgi için : www.byebites.net
Bu arada arkadaşlar her üzerinde haşere kovucu, yok efendim kene defedici vs yazan spreye inanmayın.. Güvenilirliğinden emin olmadığınız ürünleri almayın- kullanmayın..
Bu Byebites; kimyasal madde içermiyor. %100 doğal bir ürün.. Bu özelliği sayesinde kendimizde olduğu gibi 3 aylık bebeğimize yada daha büyük veletlerimize de gönül rahatlığı ile kullanabileceğimiz bir ürün..
Kimyasallardan çekinenler içinde bu süper haber sanırım