jeomad
05335468842 - L 200
Ynt: 3. Geleneksel Sivas Off Road Oyunları Görselleri ( 09 - 11 Eylül 2011)
Güzel bir etkinlik ama görseller nerde?
Güzel bir etkinlik ama görseller nerde?
altındaki araç 3 ton üzerinde olupta alt takımı güçlendirmeden bir önceki çukurdan tam gaz çıkıp önü şahlandırıp yere vurunca viraj demiri aks rot dağılıyo tabiki devamında o duruş aracın özelliği oluyoEmwayyes' Alıntı:CUMHURİYET ŞEHRİNE GELDİĞİNİZ İÇİN SİZİ GÖNÜLDEN SELAMLIYORUM ve bi sorum olcak bu GMC markalı aracın ön tekerler neden öyle bakıyo bi bilgisi olan varmı yada aracın özelliğimi :
kht58' Alıntı:altındaki araç 3 ton üzerinde olupta alt takımı güçlendirmeden bir önceki çukurdan tam gaz çıkıp önü şahlandırıp yere vurunca viraj demiri aks rot dağılıyo tabiki devamında o duruş aracın özelliği oluyo
kürşat kardeşim cok tsk ederız ozelıklede benım aracı gorselde kulladıgın ıcın........guzel haber guzel organısazyon yasasın offroad dostluklarıTempus' Alıntı:Bülent Başkanın yazısı ile festivalin haberi 4x4dergide
http://www.4x4dergi.com/2011/09/19/3-geleneksel-sivas-off-road-festivali-yapildi.html
alpkaptan' Alıntı:kürşat kardeşim cok tsk ederız ozelıklede benım aracı gorselde kulladıgın ıcın........guzel haber guzel organısazyon yasasın offroad dostlukları
abi seni acilen k.marasa beklıyoruz .marooff un mısafırı olarakTempus' Alıntı:Ne demek siz böyle uçun ben her zaman kullanırım ;D
Yazıyı düzenlerken ve fotoğraflara bakarken katılamadığıma üzüldüm gelecek sene şartları zorlayıp orda olmaya çalışıcam.
Teşekkürler emeği geçenlere.
alpkaptan' Alıntı:abi seni acilen k.marasa beklıyoruz .marooff un mısafırı olarak
beklerız kardesım hem ana ocagını zıyaret edersın hemde bızlerı tanımıs olursun .bızde kursat kardesımıze anadolu offroad tını ve anadolu ve akdenızın en genc ve basarılı kulubu maroff u tanıtırız , turkıyenın doga bakımından ve gorsel zengınlıklerı yonunden en zengın ılını gostermıs oluruzTempus' Alıntı:gelirim orayada şu arabam bir bitsin bir festival etkinlik vs bahane eder kaçarım çok saol davet içinde
Maraş - Göksun - Saraycık köyü Anneannemin memleketi, çerkez köyü, orayıda ziyaret ederim hem epeydir gitmedim
kokteknik' Alıntı:kürşad bey dergide yazımızın geçmesibizi çok sevindirdi sivasta off-road şenliğinin yapılması ve bu konudaki tebrik teşekkürler bizi çok mutlu ediyor
derginiz tebrik eder teşekkür ederim.
selamlar