3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,534
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

kenan bey merhaba nasılsınız festivalde daha sonra görüşemedik sizinle tekrar teşekkürler yardımınız için. bu arada fotoları nasıl yüklemeye çalışıyorsunuz

Etiketler

takomistik' Alıntı:
bunca hayvan bilgisinden dolayı çidowskiye tşk.

takomıstık hiç önemli değil bilgiler için. sürüngenleri severim.

Merhabalar Çiğdem, İyi olduğunu umarım. Fotoğraf küçültmeleri siz nasıl yapıyorsunuz. En kolay şekilde nasıl yapabilirim.

kenan akca' Alıntı:
.......................
..............................
Fotoğraf küçültmeleri siz nasıl yapıyorsunuz. En kolay şekilde nasıl yapabilirim.
fotoğraf küçültmek için birçok program olsada bana göre en basiti Microsoft Outlook kullanıyorsanız küçültmek istediğiniz fotoğrafların tümünü seçerek send e-mail seçeneğini tıklamanız ... orijinal boyut dışında hangi boyutu seçerseniz seçin yeterince küçülmüş olacaktır .. sonra tabii o e-maili biyerlere göndermeden eklerini başka bir yere kopyalayıp ordan siteye yükleyin :smiley:

kenan akca' Alıntı:
Merhabalar Çiğdem, İyi olduğunu umarım. Fotoğraf küçültmeleri siz nasıl yapıyorsunuz. En kolay şekilde nasıl yapabilirim.
at

kenan bey iyiyim teşekkürler sağlık sıhhat gayet iyi çok şükür işle ilgili sıkıntılar var. ama oda hallolur inşallah. sizde iyisinizdir umarım

kenan akca' Alıntı:

selam.. soruyu duyunca atladım biraz ama toplu küçültmelerde en kolayı irfanview isimli program.. ücretsiz ve kullanımı çok kolay..
tek yapmanız gereken programı kurduktan sonra File/batch conversation butonuna tıklayıp küçültmek istediğiniz resimleri ve boyutlarını seçmeniz..

ya da siz resimleri hidayetavsar@gmail.com adresine gönderin ben küçültüp size göndereyim.. bu daha kolay :smiley:

sevgiler...hido

google da bu videoyu buldum.. eminim çoğumuz ilk defa göreceğiz.. güzel olmuş :smiley:

http://facebooktanvideoindir.com/gezenbilir-3-doga-sporlari-festivali-2010-hd.html

yoğunsunuz diye ses çıkarmadık ama:smiley:

hidoki' Alıntı:
google da bu videoyu buldum.. eminim çoğumuz ilk defa göreceğiz.. güzel olmuş :smiley:

http://facebooktanvideoindir.com/gezenbilir-3-doga-sporlari-festivali-2010-hd.html

Video süpermiş, siz eklediğiniz için elinize sağlık.

Görülmeye değer.

Kano Oyunları...

1037whw.jpg

33dd275.jpg

10e2eme.jpg

qn8jdx.jpg

1qlqao.jpg

30rmrs7.jpg

2iu5fnc.jpg

2rw0qc4.jpg

9a7rs4.jpg

2prsd9g.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR