3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,454
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ben burdan SOSDER in sayfasına yazan reha beye yazıyorum ŞU AN İTİBARIYLE LİNK PAYLAŞIMA KAPANMIŞ ONUN İÇİN BURDAN YAZMAK DURUMUNDA KALDIM. HERKES ZATEN KONUYU KAPATMIŞTI Kİ ZATEN KONUŞULANLAR İYİ OKUDUYSANIZ YENİ BİR ETKİNLİK İÇİNDİ. BİZ ORAYA YAZIYORUZ ÇÜNKÜ BÜGÜN SOSDERDEN DOSTLARIMIZIN BİRKAÇIYLA GÖRÜŞTÜK ONLARDAN ALDIĞIMIZ DESTEK VE ERCOVANIN TELAFİSİ İÇİN HERKESİN GÖNLÜ OLMASI ADINA BUNLAR KONUŞULDU BUNLAR YANLIŞ ANLASILMASIN BİZ DOSTLARIMIZ İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ. BEN YİNEDE SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM DOSOD BAŞKANI OLARAK.

Etiketler
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

jeomad' Alıntı:
Ankara Grubu olarak Biz Kazanmaya değil Oyun oynamaya geldik ve Mutlu olduk Eğlendik
Herkese Teşekkürler
;D

Aracına minimum 33'lük Silverstone MT117 takmış olsaydın o güç ile kazanma ihtimalin çok fazla olurdu. ;)

Fantastic Light' Alıntı:

Aracına minimum 33'lük Silverstone MT117 takmış olsaydın o güç ile kazanma ihtimalin çok fazla olurdu. ;)

Aynı fikirdeyim.

Hediye et lastikleri takayım söz kupayı sana hediye edeyim.
;)

Arkadaşlar istek üzerine bir sayfa oluşturdum bakmak isteyen arkadaşlar.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79687.new#new

Arkadaşlar orada gece gündüz etapta fotoğraflar çeken bir abimizin arşivini patlattım bütün fotolar elimde. ancak buradan 500 tane fotoyu ekleme ihtimalim yok....tek albüm olarak facebooktan ekleyeceğim yarın falan. isteyen olursa oradan beni ekleyip fotolara bakabilirsiniz...

http://www.facebook.com/mert.birincioglu

merakla bekliyoruz mert:smiley:

mertbirincioglu' Alıntı:
Arkadaşlar orada gece gündüz etapta fotoğraflar çeken bir abimizin arşivini patlattım bütün fotolar elimde. ancak buradan 500 tane fotoyu ekleme ihtimalim yok....tek albüm olarak facebooktan ekleyeceğim yarın falan. isteyen olursa oradan beni ekleyip fotolara bakabilirsiniz...

http://www.facebook.com/mert.birincioglu

face den sizi ekledim mert bey, resimleri bekliyoruz.

resimleri yüklemeye başladım...ama 500 değilmiş 1000 in üzerinde resim var 1300 civarı sanırım

tek kelimeyle muhteşem.emeği geçen herkese teşekkürler.

bircanefe' Alıntı:
Yeşim hanım çok teşekkür ederim...Umarım en kısa zamanda aracınızı alırsınız...Böylece bayanlar klasmanı olustururuz:smiley:En kısa zamanda etkinliklerde görüşmek dileğiyle..Bu hafta sonu vaktiniz varsa sakaryada ki yarışlara bekleriz...http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79315.0;topicseen

mesajlara yeni bakma fırsatım oldu, kısmet Bircan Hanım, emek ve zaman vermek gerekiyor, ben şimdilik destekciniz olarak kalayım :smiley:

Vayy, bu fotoğraflarımı ilk defa görüyorum..
Çekenin llerine sağlık.. Süper çekim ;D

vitarajan' Alıntı:
genel-1

index.php

index.php

herkese merhaba gerçekten güzel bir etkinlik oldu ben şahsen çok mutlu ayrılmıştım.düzce dönüşü biraz uzunca netten ayrıldım bakalım bende neler varmış,

.[attachment=1][attachment=2]

DSC01360.jpg

DSC01360.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC01361.jpg

DSC01362.jpg

DSC01363.jpg

DSC01364.jpg

DSC01365.jpg

DSC01366.jpg

DSC01367.jpg

DSC01368.jpg

DSC01369.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR