DÜZCE OFFROAD TEAM
Kamp II
Arkadaşlar Öncelikle katılımınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Başta desteklerini ve ilgisini bizlerden hiç eksik etmeyen Kaynaşlı Kaymakamımız sayın Cengizhan Yılmaz beye
lojistik destekçimiz Kaynaşlı belediye başkanımız İsmail Korkmaz beye,
bu yıl hiç sıkıntı yaşamadan ve en iyi anlaşarak çalıştığımız Jandarma Teşkilatına ve yüzbaşımıza
Kaynaşlı kaymakamlığı ve belediye personeline
özür diliyorum çünkü sayfada büyük yazı yazmak yasak ama yazmak zorundayım,
DOSOD BAŞKANI ZAFER ALTINIŞIK KARDEŞİME
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDİNÇ ÖZTÜRK, MERT GÜROL, ERTAN SARAL, YAKUP DURMAZ, MAHİR ZORBOZAN, ÖMÜR AKIN, ŞÜKRÜ ABİ,
KARDEŞLERİME İLK TECRÜBELERİNE RAĞMEN EKSİKSİZ BİR ORGANİZASYON ÇIKARDIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Katılımcı arkadaşlardan yine bir eksiğimiz yada hatamız var ise tekrar özür diliyorum
Serkan TUT Türkiye Otomobil Sporları İl Temsilcisi
Başta desteklerini ve ilgisini bizlerden hiç eksik etmeyen Kaynaşlı Kaymakamımız sayın Cengizhan Yılmaz beye
lojistik destekçimiz Kaynaşlı belediye başkanımız İsmail Korkmaz beye,
bu yıl hiç sıkıntı yaşamadan ve en iyi anlaşarak çalıştığımız Jandarma Teşkilatına ve yüzbaşımıza
Kaynaşlı kaymakamlığı ve belediye personeline
özür diliyorum çünkü sayfada büyük yazı yazmak yasak ama yazmak zorundayım,
DOSOD BAŞKANI ZAFER ALTINIŞIK KARDEŞİME
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDİNÇ ÖZTÜRK, MERT GÜROL, ERTAN SARAL, YAKUP DURMAZ, MAHİR ZORBOZAN, ÖMÜR AKIN, ŞÜKRÜ ABİ,
KARDEŞLERİME İLK TECRÜBELERİNE RAĞMEN EKSİKSİZ BİR ORGANİZASYON ÇIKARDIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Katılımcı arkadaşlardan yine bir eksiğimiz yada hatamız var ise tekrar özür diliyorum
Serkan TUT Türkiye Otomobil Sporları İl Temsilcisi