3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,448
Yer
DÜZCE
Arkadaşlar Öncelikle katılımınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Başta desteklerini ve ilgisini bizlerden hiç eksik etmeyen Kaynaşlı Kaymakamımız sayın Cengizhan Yılmaz beye
lojistik destekçimiz Kaynaşlı belediye başkanımız İsmail Korkmaz beye,
bu yıl hiç sıkıntı yaşamadan ve en iyi anlaşarak çalıştığımız Jandarma Teşkilatına ve yüzbaşımıza
Kaynaşlı kaymakamlığı ve belediye personeline
özür diliyorum çünkü sayfada büyük yazı yazmak yasak ama yazmak zorundayım,
DOSOD BAŞKANI ZAFER ALTINIŞIK KARDEŞİME
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDİNÇ ÖZTÜRK, MERT GÜROL, ERTAN SARAL, YAKUP DURMAZ, MAHİR ZORBOZAN, ÖMÜR AKIN, ŞÜKRÜ ABİ,
KARDEŞLERİME İLK TECRÜBELERİNE RAĞMEN EKSİKSİZ BİR ORGANİZASYON ÇIKARDIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Katılımcı arkadaşlardan yine bir eksiğimiz yada hatamız var ise tekrar özür diliyorum

Serkan TUT Türkiye Otomobil Sporları İl Temsilcisi

Etiketler
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

ilk resimler benden olsun

DSCF0039.JPG

DSCF0045.JPG

DSCF0050.JPG

DSCF0054.JPG

DSCF0055.JPG

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

cuma akşam üstü ilk gelen misafirler ve mıntıka temizliği

oFF-rOAD YARIŞ 002 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 003 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 010 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 009 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 030 [800x600].jpg

cuma gecesi saat 2.de gazı olan arkadaşların oyun alnındaki mücadeleleri

oFF-rOAD YARIŞ 041 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 055 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 073 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 097 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 110 [800x600].jpg

çok istedim gelmeyi ama işimden dolayı gelemedim eminim çok keyifli geçmiştir suat kardeşimiz bize anlatır artık

Adrenalin tavan yapmış tüm katılımcıları kutluyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR