3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,300
Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

Tempus' Alıntı:
Sürat yerine biraz daha fazla ağır geçiş, çamur batağı, engel yada çukur geçişi istiyoruz özetle :smiley:
kürşad ım busefer birazdaha farklı yapmayı planlıyoruz

Etiketler

beyoff' Alıntı:
mesut abi yarışacak ondan cenkim :smiley:
evet cenk bu sene ben ve eşim 2 wagoneer le 2 ayrı katogoride yarışıp. kampta yiyip içip görevli arkadaşlar ile makara yaparak eğlenceğiz. hahahaha
şaka bir yana işlerin yoğunluğu nedeniyle organizasyon komitesinde olamayacağım için üzgünüm ama arkadaşlar çok büyük bir başarı örneği sergileyeceklerdir eminim. hepsine kolaygelsin

xkirpix' Alıntı:
evet cenk bu sene ben ve eşim 2 wagoneer le 2 ayrı katogoride yarışıp. kampta yiyip içip görevli arkadaşlar ile makara yaparak eğlenceğiz. hahahaha
şaka bir yana işlerin yoğunluğu nedeniyle organizasyon komitesinde olamayacağım için üzgünüm ama arkadaşlar çok büyük bir başarı örneği sergileyeceklerdir eminim. hepsine kolaygelsin

ya Türkiyede hiç dışı ahşap kaplama olan wagoneer lardan varmı bizim hanım hasta onlarada ilerde alıcam ;D

Tempus' Alıntı:
ya Türkiyede hiç dışı ahşap kaplama olan wagoneer lardan varmı bizim hanım hasta onlarada ilerde alıcam ;D
kürşad sen al kaplamasını ben ellerimle yaparım yengemiz için benimkide kendi arabasına istiyor yaza doğru yapacağım onada.
sahibinden de 10 000 liraya laciver 84 model kaplamalı var bir bak istersen

xkirpix' Alıntı:
kürşad sen al kaplamasını ben ellerimle yaparım yengemiz için benimkide kendi arabasına istiyor yaza doğru yapacağım onada.
sahibinden de 10 000 liraya laciver 84 model kaplamalı var bir bak istersen

şu ara alamam ama bir ara düşünüyorum, aslında internatinal scout lardada var ondan olsa dadından yinmez birde otomatik bulsam.
:smiley:

seneye filan bakıcam

Tempus' Alıntı:
şu ara alamam ama bir ara düşünüyorum, aslında internatinal scout lardada var ondan olsa dadından yinmez birde otomatik bulsam.
:smiley:

seneye filan bakıcam
kürşat zaten wagoneri v8 otomatik alamadıktan sonra anun tadı olmaz üstad.ben benimkini toplayayım senin hanım istediği zaman alsın benim hanımla birlikte gezerler işte 2 wagoneer.

xkirpix' Alıntı:
kürşat zaten wagoneri v8 otomatik alamadıktan sonra anun tadı olmaz üstad.ben benimkini toplayayım senin hanım istediği zaman alsın benim hanımla birlikte gezerler işte 2 wagoneer.

vallahi zaten bir gezide sizin aracı gördü sanırım, biz lexus lx450 ye biniyoruz 35 lastikli bizim arabaya bakmıyor aa bu çok güzelmiş demeye başladı :smiley:

zaten allahtan paramız yok olsa kapıda 20 araba olucak onu seviyoruz bunu seviyoruz :smiley:

şu hurda patrolümü bir topliyim belim doğrulsun sonra hanımada eski koldan otomatik bişey toplıycam bakalım ya eski kasa mercedes yada wagoneer, hanımlarda aynı kafada tanıştırırız saolasın teklif için :smiley:

Tempus' Alıntı:
vallahi zaten bir gezide sizin aracı gördü sanırım, biz lexus lx450 ye biniyoruz 35 lastikli bizim arabaya bakmıyor aa bu çok güzelmiş demeye başladı :smiley:

zaten allahtan paramız yok olsa kapıda 20 araba olucak onu seviyoruz bunu seviyoruz :smiley:

şu hurda patrolümü bir topliyim belim doğrulsun sonra hanımada eski koldan otomatik bişey toplıycam bakalım ya eski kasa mercedes yada wagoneer, hanımlarda aynı kafada tanıştırırız saolasın teklif için :smiley:
oyunlarda tanışırlar inşallah

takip

Arkadaşlar 3. Beyoff Oyunlarında parkur hazırlama görevi yine bana verildi bu nedenle yarışamayacak olmamdan dolayı üzülüyorum. Ancak sizlere seyir kalitesi son ana kadar sürecek bir program hazırlamak istiyorum. Öyleki, dereceye girenler tekrar birbirleri arasında eleme yaparak genel klasman derecelerini belirleyecekler.

Tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Ayrıca Lisanslı Pilotlar ve araçlar içinde 8 veya 12 araçlık eleme usulü parkur hazırlamakda gündemde.

Gelişmeleri sizlere duyurucam.

Kolya gelsin. Standart araçlar MT lastikle etabı geçebilirler mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR