27 Ağustos 2011 Pajerom ile Karadeniz Yaylalarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,718
Ynt: 27 Ağustos 2011 Pajerom ile Karadeniz Yaylalarında

rakım 3050

321225_192390247495514_100001736209668_441619_5583501_n.jpg

Etiketler

Güzel gezi olmuş, oralara en son iki sene önce gitmiştim, yine gidesim geldi :D

YA BU KARADENİZ objecktifden ne kadar farklı bakarsan o kadar güzelleşiyo ayrıca geziniz güzel olmuş arkadaşlar paylaşım için tşk.. ;) ;) ;) ;) ;)

olasiliksiz' Alıntı:
Güzel gezi olmuş, oralara en son iki sene önce gitmiştim, yine gidesim geldi :D
en kısa zamanda tekrar gidersiniz inşallah ben doyamıyorum memleketime memleketimden öte başka bir dünya oralar

Emwayyes' Alıntı:
YA BU KARADENİZ objecktifden ne kadar farklı bakarsan o kadar güzelleşiyo ayrıca geziniz güzel olmuş arkadaşlar paylaşım için tşk.. ;) ;) ;) ;) ;)
her bir karesinde başka bir güzellik var gerçekten keyifle baktıysanız görsellere ne mutlu bizlere ben teşekkür ederim selamlar

Karadenizi gezip görmeyen allahın yarattığı doğayı gördüm demesin va
eşşiz güzellik

geziniz çok güzel darısı benim başıma
mahrum bırakmayıp
bizimle de paylaştığınız çok teşekkürler

herkezi' Alıntı:
geziniz çok güzel darısı benim başıma
mahrum bırakmayıp
bizimle de paylaştığınız çok teşekkürler
inşallah sizde en kısa zaman içersinde karadenizi gezersiniz gerçekten bambaşka bir dünya resimleri zevk ile izlediyseniz ne mutlu bana selamlar

dora' Alıntı:
Aydın tepe yeraltı şehri nerede?
aydın tepe bayburta 23 km uzaklıktadır çaykaradan sultan murat yaylasını geçtikten sonra aydıntepeye ulaşılıyor bayburt yolu üzerindedir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri