bir pajero kullanıcısı olarak sana bu soruyu yakıştıramadım tansutansu79' Alıntı:Çok güzel görüntüler. Off road sezonunu Karadenizde açmışsın Ekrem hayırlı olsun. Bu ay sonunda Bende Trabzona gitme ihtimalim var , inşallah bi aksilik olmazda giderim.
Bu arada o kadar yolu arabada 4-5 kişi , arkada 5 motor iyi taşımış araba, maşallah diyorum.![]()
adaeada' Alıntı:bir pajero kullanıcısı olarak sana bu soruyu yakıştıramadım tansubinmediğin ve bilmediğin bir araba olsa tamam diyeceğimde bu pajero 5 değil 25 kişi binsin okadar yolu gider gelir
gidersen haberim olsun vaktin olursa güzel bir kaç yere yönlendiririm seni tamam kardeşim görüşmek üzere
ekim 13 uçakla gidicem o tarihlere ayarla kendini gezdireyim seni tansutansu79' Alıntı:haklısın ekrem , bu araç hakkında bu sorular benden gelmemesi lazım, fakat konuyu okuyanların dikkatini çeksin istedim , aracın gucunu, dayanıklılığını anlasınlar diye,, sen pajero yu 5 yıldır kullanıyorsun, benim daha bir yılım dolmadı , yeni yeni anlıyorum aracın sağlamlığını, başarılarını ve gücunu. ben her türlü memnunum pajerodan, herkezede önerdiğim araç pajero 3500 dür.
Trabzona gidersem seni gitmeden arayıp sorarım nerelere gidilir, neler yapılır,, saolasın. bu kış umarım biyerlerde tekrar buluşuruz, çamur ve karı tüm off road cılar çok özlemiştir, benim gibi.