265/75/16' da mı Bulunmuyor Artık?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adrenalin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,220

Adrenalin

Articulation Freak
Yer
istanbul
Beklentiyi iyice düşürdüm zira artık lastik bayiilerine şarlamaya başladım. 33" olan beklendimi 32" ye indirdim.. eskiden burun kıvırdığım 265/75/16 ebadı bile bulunmaz oldu şahane ülkemde artık... en sonunda 185/60/16 takıcam, yere sürte sürte gidicem.. yok mudur sağda solda 265/75/16 sı olan? veya sipariş verilen bir mekan var mıdır bu alemde?

Etiketler
Ynt: 265/75/16' da mı Bulunmuyor Artık?

4xfourart.com sitesinde Mehmet Becce de İnsa Turba Çamur lastiği 265x75x16 olması gerekiyor. internet sitesinde tel bilgileri var bi konuş istersen.

teşekkürler, bir bakayım

maltan' Alıntı:
4xfourart.com sitesinde Mehmet Becce de İnsa Turba Çamur lastiği 265x75x16 olması gerekiyor. internet sitesinde tel bilgileri var bi konuş istersen.

Bende aynı lastikten düşünüyorum. fiyat ve stok durumunu burdan yazabilirmisin. Belki beraber alırsak iskontamız olur. :smiley:

"Mehmet abi pazartesi gelecek ama o lastiklerden yok galiba, gelecek mi bilmiyorum, pazartesi arayın abi" tarzında kaliteli, ilgi ve bilgi dolu bir cevap aldım... yahu stres atayım diye başladığım hobi sinir hastası edecek beni.. .inanılır gibi değil.. neyse.. sakin olmak lazım.. derdimiz bu olsun ne diiim.

Ben cepten aradım. Şu an elinde lastik yokmuş. 1-2 ay içersinde getireceğini söyledi. Eğer bulamazsan 1 ay sonra bi daha sor derim. ben takip edicem. Ayrıca 265x75x16 lastik yerine 235x85x16 ölçüsünü önderdi. Genişlik olarak daha dar ama çapları aynı.

235 ebadını biliyorum fakat benim araç dodge powerwagon, biraz irice bi amerikan.. asfalta bile gömülürüm o tabanla diye düşünüyorum :smiley: yine de bilgi için teşekkürler

Deneyimlerimden söyleyebileceğim , İnce MT lastikler çamur için en idealleridir.Örnek defender , lada niva gibi

Bunun açıklaması cm2 ye düşün basınç lastik inceltikçe artmasıdır. Görüntü olarak bende beğenmiyorum amaç çok önemli. eğer offroaf yapılacak ise 235 ölçüsü çok iadeal olacağını düşünüyorum.

ne yazık ki çapı küçük, aracımın son dişli oranı 4.88, üzerinde 35" var. 33" alacağım, haziran sonuna doğru Cooper da, ağustos ayında Goodyear duratrac modellerinden 285/75/16 geliyormuş.. artık onları bekleyeceğim..
ladikoffroad' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32852.0 belki işinizi görebilir

1 haftaya kadar yaklaşık 2400 km kullandığım arazi görmemiş Nankang N830 AT lastiklerimi satışa çıkarıcam ebadı 265-75-16
ilgilenirseniz görüşelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR