Servet Aydın
Kamp I
Klavye hatası o. Telefonunu versene cidden arayıp tarif edeceğim
teknik bir konu açıklanırken klavye hatası mazeretine sığınılmaz kiPeki siz bağlayın kelimelere takılın. İyi akşamlar
Burada yazıştığımıza göre açıklamada bura olmalı diye düşünüyorum. Ha sahi sizin Elektrik ile olan bilgi seviyeniz nedir acaba?
teknik bir konu açıklanırken klavye hatası mazeretine sığınılmaz ki
Bu 24 araçlar çift akü ve aküler zıt kutuplar olarak bagdastirilmis yani şöyleki bı taraftan artı eksi paralel diğer taraftan da artı eksi 24 olarak aracın elektrik sistemine dagiliyor benim aracım öyle şahsen aracın orijinal teyp için koyduğu düşürücü var teypte o bağlı illa 12 Kullanicam diosan 24 12 düşürücü şart yalnız 30 Amper olanını tavsiye ederim 30 un altindakiler sistemde parazit yapıyor ve belli bı sureden sonra off on yapiyorAltını çizdiğim ifadelerini anlamadım çünkü genel elektrik ve araç elektriği konularında böyle tarifler yok. Bundan dolayı sizi anlıyamıyorum.Ayrıca elektrikte "ESKİ" tanımı neyi ifade ediyor acaba? şöyle basit bir şema çizsenizde ne neden kısa devre oluyor anlasak
İki adet akü aynı anda hem seri hem de paralel bağlanamaz.Bu 24 araçlar çift akü ve aküler zıt kutuplar olarak bagdastirilmis yani şöyleki bı taraftan artı eksi paralel diğer taraftan da artı eksi 24 olarak aracın elektrik sistemine dagiliyor benim aracım öyle şahsen aracın orijinal teyp için koyduğu düşürücü var teypte o bağlı illa 12 Kullanicam diosan 24 12 düşürücü şart yalnız 30 Amper olanını tavsiye ederim 30 un altindakiler sistemde parazit yapıyor ve belli bı sureden sonra off on yapiyor