makara60
Zirve
yukarıda ki kompresör ile uyumlu çalışacak büro tipi buzdolabının R134 kodlu gaz ile mi çalışması gerekiyor.Zira baktığım buzdolaplarının R600 gaz ile çalıştığı yazıyor.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
IYI GUNLER .BENIMDE KARAVANIMDA 220V ILE CALISAN 90 LITRELIK BUZDOLABIM VAR.BUNU 12V NASIL DONUSTUREBILIRIM.? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.
IYI GUNLER .BENIMDE KARAVANIMDA 220V ILE CALISAN 90 LITRELIK BUZDOLABIM VAR.BUNU 12V NASIL DONUSTUREBILIRIM.? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.
Ekli dosyayı görüntüle 502619 Ekli dosyayı görüntüle 502618 Ekli dosyayı görüntüle 502619 Ekli dosyayı görüntüle 502618 Merhaba arkadaşlar 22o buzdolabımı 12 vdc ye çevirttim bir ay kadar sorunsuz çalıştı sonra resimlerdeki gibi dolabın buzluğuna giden bakır boru buzlanmaya başladı bir kaç gün karavana uğramamıştım havalar da kapalı gidince aküler 10 voltun altına düşmüş, tekrar aküler şarj oldu ama buzdolabı bir daha çalışmadı sürücü kartına led bağladım 3 kere yanıp sönüyor 3 kere yanması motor start, motor blokaj, veya basınç yüksek arızası galiba. Buzluğa giden bakır borunun buzlanması bu arızayı yaptırırmı, bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 502618
Sayın karbonat buzdolabını bir arkadaşımın tanıdığı 12 vdc ye çevirdi fan normal bilgisayar fanı herhangi bir bilgisayar tamircisinden temin edebilirsiniz, kullanılmış bile olabilir.