bora1907' Alıntı:bu da son
evet sizinle yolda Pazar karşılaştık biz oraya C.tesi günü gittik ve 1 gece kamp yaptık ama inanın o yükeseklikte o kamp yerine 4runner olmasa gidemezdik.başka gezilerde görüşmek dileği ile.bora1071' Alıntı:elinize sağlık sayın adanalı adaşım ;D size pozantı içindeki ışıkları geçtikten sonra karşı şeritten farla selektör yapıp kornaya basan defender bendim hatırlarsanız. demekki aynıı gün aynı yere farklı saatlerde gitmişiz
Mersinli arkadaşlar sanırım farklı bir yoldan gitmişler çünkü gittikleri yolu ilk kez gördüm sanırım onlar direk Çinili gölün üstüne çıkmışlar biz Adana - Pozantı yolu üzerinden gittik Çiftehanı yaklaşık 20 km geçtikten sonra Darboğaz tabelası var ordan sola döndük kolay olsun diye şöyle söyleyeyim hemen solunda taş ocağı var onu görünce zaten yavaşla tabelayı görürsün ordan Darboğaz köyüne gittik sorarsan yolu sana tarif ederler.Kolay bir yol ama aracın iyi ise Karagöle kadar inersin ve kamp kurarsın yoksa o rakımda o rampayı ve malzeme ille yürümek zor yani en azından benim içinsana bir kaç tavsiye eger kamp kuracaksan yanına kütük odun al kırık odunlar ile fazla idare etmiyor bizzat yaşadım o yüzden biliyorum gece baya soğuk oluyor ve faturasınıda al jandarma sorar felan başına bela olmasın.Gittiğinde hemen Çinili göle çık daha yüksek rakım Karagöle inince daha rahat nefes almanı sağlar ve iyi bir uyku tulumu al gece 5 dereceyi görürsün çok rahat.Umarım iyi bir kamp geçirirsin.Hayırlı yolculuklar.kerimakkis' Alıntı:selam bora bu rotayı bana detylı tarif edecek şekilde bildirirmisin bayram tatilinde yapmak istiyorum..
kerimakkis' Alıntı:selam bora bu rotayı bana detylı tarif edecek şekilde bildirirmisin bayram tatilinde yapmak istiyorum..