206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,704

ilkerland

Kamp I
Yer
sakarya
Merhaba vitara almak istiyorum resimdeki araç klima var lpg işli çeki işliymiş üst bagaj var aracı görmedim 12500 istiyorlar sizce alınırmı cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

14911925_4f4.jpg

Etiketler

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

üzerindeki lpg iyi bir marka ise 1700+ 350 ruhsata işletme 2000 tl demektir ,ceki demiri bedava buldunuz bedavada taktırdınız desek ruhsatada alım satım yaparkken işlettiginizi var sayın işletmek ile ilgili 5 adet a4 evrakın degeri 400 tl dir ,üst bagaj orjinal alman üretimi olan 1000 tl ye bulmanız mümkün degil ,
uzun lafın kısası 3-4 bin tl aksesuar var aracta
bir rot balanscıda tezgaha sokun ön tekerlerde ileri geri olan varmı ustaya sorun şasenin düzgünlügünü,fazla arazide dolaşmış ise aracın altı cizik içindedir anlaşılır zaten ,,
altında şanzıman motor defransiyel gibi yerlerde yag kacagı varmı bir bakın ,arka camurluk içi ve alt larda çürük varmı ona bakın ,darbe çürük yok ise motorun yag yakmasına eksozdan bakın gaz verip ,karter havalandırmadan da yag üflemeye bakın derim .
üzerinde asvalt lastigi var sanırım arac diri de duruyor resimde, arazide camura bulanmamış anlamına gelir ,buradan hayırlı olsun derim.. :smiley:

Selam
Aracın kilometresi doğruysa Japon üretimi bir motor için fazla değil.Düzgün kullanımla ve eksiksiz bakımla 300 - 350 bin kilometreyi sorunsuz doldurursunuz.

Düşürülmüş kilometreyi pedallar,direksiyon ve vites topuzundaki aşırı aşınmadan anlayabilirsiniz.Vitaralar için geçerli mi bilemiyorum ama bazı markalarda araç servisteki orjinal cihaza bağlanınca kontrol ünitesinde kayıtlı olan gerçek kilometre bilgisi okunabiliyor.

98 modelmiş onlar ispanyol uretimi degilmi?? birde bildigim kadarıyla aracların ortalama kullanımda olmaları ıcın yıl basına 10.000 15.000 km kadar yol yapmaları gerekıyor km'si bana gore cok ama bu arabalar saglam oluyor genelde baska bir arkadasta bakmanız gerekenleri ve uzerindeki aksesuarların maliyetini guzelce acıklamış ceki demiri lpg bunlarla ugrasmadan hepsinden faydalanabilecek olmak güzel.. motordda iyiyse fiyat guzel ama genelde bu modellerde 5kapılar 14.000lerden falan baslıyor fiyatın düşük olmasının bir sebebide olabilir...

Emir bey haklısınız 98 modeller genelde İspanyol ama 98 olupta Japon montaj olanlarda var.Sanırım 98 in ilk ayları üretilenler.. Benim kastetmek istediğim "Japon teknolojisine sahip bir motor" aslında.Kurduğum cümle yanlış anlamaya müsait olmuş biraz kusura bakmayın.

eren bey teşekkür ederim bilgiler için pztesi bakacağım araca banada ucuz geldi 4 5 parca boya varmış degişen yok diyorlar alıp grand otoya götüreceğim gezenbilir üyelerine oldukça yardımcı oluyorlarmış istanbulda selamlar

İlker Bey grand otoya gidin alın derlerse pazarlık ne edebilirseniz alın ben aynı yöntemle 12 yaşındaki aracı 129 000 de almıştım yıllık 10 000 yapmışlardı ama ben 6 ayda 15 000 yaptım şükür yağ değişimi harici bir şey gerekmedi. Araç 5 kapı ve lpg li eğer ekspertiz sağlam çıkarsa çok rahat edersiniz. Ayrıca araç buradan göründüğü kadarı ile orijinal japon

ilkerland' Alıntı:
eren bey teşekkür ederim bilgiler için pztesi bakacağım araca banada ucuz geldi 4 5 parca boya varmış degişen yok diyorlar alıp grand otoya götüreceğim gezenbilir üyelerine oldukça yardımcı oluyorlarmış istanbulda selamlar

İlker bey sizi bilmem ama benim fikrim bu yaşta araclar için boyanmış olup olmadığı çokta önemli değil yönünde.Yeterki şasede ve aracın iskeletinde bir darbe,çürüme olmasın.. Mekanik dersek zaten Vitara mekaniği düşük fiyatlara yenilenebiliyor.
Sonuçtan bizide haberdar edin,dilerim hayırlısı olur.

Ankaradan bir arkadaş kopora yatırıyormuş bu kadar bilgiden sonra satılacağı kesindi :'( 12000 son rakam diyorlar bakalım kapora yatırmamışsa gideceğim almaya

selam benimde katkım olsun istedim konuya.
bende 1992 modeli vr 400 bin km civarlarında.motor biraz yağ eksiltiyor ama mavi duman falan çıkarmıyor .yaklaşık 2000 -3000 km de kontrol yapıp 1 veya 1.5 litre gibi yağ ilavesiyle yola devam. iyi bir ustaya baktır .klima önemli. eğer okey alırsan fiyatını bile arttır derim ben:smiley:).kaporta çürüklerinden fazla korkmaya gerek yok. şase ve taşıyıcı elemanlarının ne kadar iyi durumda olduğunu kanala girip kendinde görebilirsin.arazi özelliklerini mutlaka lifte kontrol et derim ben.fiyatı çok çok uygun.bana orjinal japon gibi geldi.şu anda çeki demiri montajı aşamasındayım.bana tüm maliyeti yeni ruhsat ta dahil 800 tl yi buluyor .anlıyacağın avantajlarının farkına var eğer araç düzgünse fiyatına hiç bakma.KAÇIRMA.

ilkerland' Alıntı:
Ankaradan bir arkadaş kopora yatırıyormuş bu kadar bilgiden sonra satılacağı kesindi :'( 12000 son rakam diyorlar bakalım kapora yatırmamışsa gideceğim almaya

Satışı kızdırma taktiği olmasın?

kapora olayı dogruda olmayabilir aman arac satılacak diye galeyana gelip hızlı hareket etmeyin sakın :smiley:
ben suan niyetlendigim bir 81 rr yi aynı fiyatla yaklasık 10 aydır sahibinden comda goruyorum
onunda cok talibi vardı kapora vereni benden onceki gun bakanı falan.. umarım siz niyetliyken cidden kapora veren yoktur ama genelde kuru sıkı oluyor
aman kapora verecekler.. bir tamirci kendisi toplayıp binmek istiyor oda 12.000 i verecek falan gibisinden konusmalar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri