2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,476
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,436

Etiketler

Yemeğimi yedim. İlaçlarımı aldım. Ledason ve Risperdal kullanıyorum. Ben bir şizofren hastasıyım arkiler... İyi halimde kalmaya çalışıyorum. Bunun için en önemli şey hastalığımı kabullenip ilaçlarımı aksatmadan kullanmam ben de bunu yaptım ve uzun bir süredir iyiyim. Sanrılarım hala var ama büyük oranda başıma gelen şeyleri benim beynim yapıyor. Gerçekte pek de öyle bana bir şey diyen kimse yok. İftiracılar da hayal ürünü. Bunu biliyorum ama yine de birilerinin bana iftira etmek istediği düşüncemden vazgeçemiyorum. Hastalık işte. Hasta düşünce. Takıntı veya paronayakça düşünce oluyor.

Kimseye bir zarar vermedim. Tamamen zararsızım sadece birilerinin hakkımda iftira ettiklerini düşünüyorum hepsi bu.... Ama bu düşüncem ileri düzeyde bir takıntı halinde. Hep bunu düşünüyorum. Gece akşam sabah. Bana iftira eden adamlara küfrediyorum bazen de. İşte böyle... Onlar erkekmiş ben bir şeymişim arkadaşlar. O***puçocuklarının benimle bütün derdi buymuş. Tabii ki de bu bir yalan. Hiçbir şey olduğum yok. Gayet güzel bir erkek insanıyım.

Hayatımı özgürce yaşıyorum arkiler. Cinsel tercihim de özgür olup Aseksüel Bayım. Cinsel tercihimi kimseden saklama ihtiyacı duymuyorum. Bir insanın aseksüel olması gayet normal olağan bir durumdur. Ki bu insan eşcinsel de olabilirdi. Bu da bir suç değil. Bunlarla bana hiçbir şey yapamadılar arkilerim. Hayatımı tam olarak istediğim gibi oldum ve yaşadım.

Arkadaşlar,

İnsanlar istedikleri gibi olurlar ve yaşarlar. Bu onların bir şeylerle suçlu oldukları anlamına gelmez. Arkadaşlarımı dostlarımı seven iyi bir insanım ve kimseden yararlanma düşüncesinde değilim. Benim gelirim az olsa da bana yeter. Çok para harcamamı gerektiren bir durum yok çok şükür. Ben bir gariban öğretmen insanıyım ve kendi bütçeme göre yaşıyorum kampçılığımı bu da gayet doğal bir durum. Sonuçta her şey ekonomi ile alakalı.

Haysiyetsiz oçocukları ile arkamdan ve sırtımdan şuymuşum buymuşum diye giybet ettiler. Sonuç olarak bana böyle de bir halt yapamayacakları ortaya çıktı. İstediğim gibi olurum, Kime ne kardaşım?

Kimseye bir şey kanıtlamak veya kimse ile erkeklik yarıştırmak zorunda değilim. Benim erkekliğim bana fazlasıyla yeter. Bana bu konuda iftira eden zengin piçi bir o***puçocuğudur. Bunu herkes çok iyi bilsin.

Ben şizofreni hastasıyım. Birilerinin bana sen şusun busun diye hakaret etmesi benim insani değerimi düşürmez. Ben bütün dostlarıma dostça davranmış çok güzel bir insanım. Hayatıma özgürce devam ediyorum...

Kendinize haksızlık etmeyin. Fakir olduğunuzu düşünmüyorum. Bence şanslısınız bir çok açıdan. Örneğin bir öğretmensiniz. Öğretmenlik saygı duyulan güzel bir meslek. Devletten düzenli maaş alan bir insansınız. Tek olduğunuz için maaşınız size çok rahat bir şekilde yetiyordur.
Arabanız karavanınız var. Yeteneklisiniz. Güzel zamanlar geçiriyorsunuz. Bu sebeple asgari ücrete yakın alıp kira ödeyip 2 çocuklu bir aileyi geçindirenlere göre çok daha iyi durumdasınız.
Bence olumlu düşünün olumlu olsun. Size kimse laf söyleyemez. Kafanıza gereksiz şeyleri takmayın. Hayatın güzel tarafından bakın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,093
Kaydolan Son Üyemiz
Nabukat

Çevrimiçi üyeler