2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,476
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,527
Bir bölüm FROM izledim. Şimdi yine kahvemi içiyorum. Sabahları kahve içmeyi pek severim. Ben herkes gibi basit biriisiyimdir. Hayatıma özgürce ve onurumla devam ediyorum. Şizofren olmama rağmen kimseye yük olmuyor olmama çok seviniyorum. İyi halimde geçirdiğim günler benim için bir altın değerinde. Benim için önemli olan kampçılık veya karavancılık yapmak değil genel olarak sağlığımla yaşayabilmek.

Etiketler
Ben sevdiklerime yakın olmalı ve onlarla yakın yaşamalıyım. Başka türlü yaşayamıyorum. Kötücül düşüncelerden uzak durmalıyım. İyi bir insan olarak yaşamaya çalışıyorum. Birilerinin arkamdan çirkin bir şey konuşması benim suçum değil. Bu konuda yapabilecek bir şeyim yok. Ben onurlu ve delikanlı bir kampçı gezginim. Kimseden bir şey istemedim istemem de...

Şizofrenim nedeniyle birilerinin arkamdan konuştuğunu sanıyorum. Böyle bir takıntım var. Bu gerçek değil sanırım. Kimse hakkımda kötü bir şeyler söyleyen insanları duymamış. Ama yine de böyle insanlar var olabilirler. Ellerinde benim çirkin bir iş yaptığıma dair bir delil veya kanıt yok. Hiçbir çirkin iş yapmadım ve böyle bir çıkar da sağlamadım. Ben kampçı dostlarıyla kamp yapan özgür düşünceli biriyim. Cinsel tercihim de kimseyi ilgilendirmez. Bu konu benim özelimdir.

Arkadaşlar,

Ben bir şizofren hastasıyım. Kürt yada çingene değilim ve bu gurupların da ikinci sınıf insan olduklarını düşünmüyorum. Eşcinsellerin de ikinci sınıf insan olduklarını düşünmüyorum. Kendimin ikinci sınıf bir insan olduğumu asla kabul etmiyorum. Ben birinci sınıf çok güzel bir kampçı ve karavancıyım. Hiçbir suçum günahım olduğu yok. Gayet güzel herkes gibi bir insanımdır.

Benim çok param yok. Fakir tek maaşlı bir öğretmenim. Hayat şartları çok zor. Mücadelem onurlu yaşamak mücadelesidir. İnsanlığımı kaybetmemek mücadelesidir.
Param yettiği kadar ve kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda kamp ve karavancılık yapmaya da devam ediyorum.
Şizofren olmam iyi bir kampçı olmama engel değildir.

1000034291.jpg

Aslında vaktiniz oldukça karavanın dış ve içi ile uğraşsanız sizin kafanız dağılır. Size iyi gelir. Dış kısmına güzel bir zımpara yapıp sıkıntılı yerlere biraz macun. sonra güzel bir boya. iç kısmında da aynı şekilde ufak tefek güzelleştirmeler. Bunlarla uğraşırken huzur bulursunuz kafanız dağılır.

Arkiler,

Bütün fakirliğime rağmen lüks olmasa da bir karavanım oldu ve karavanımı kendime uygun bir yere kirasını ödeyerek park edebildim. Bundan sonra yapılması gereken bu durumun tadını olabildiğince, sonuna kadar çıkartabilmektir. Benim kampçılığım çok gezen bir kampçılık değildir. Ama okuyan, sorgulayan seven ve insanlara dostça yaklaşan bir kampçılıktır.
Benim etrafımda hep dostum dediğim insanlar oldu ve bunlarla bazı kamplar yaptım. İnsanları satan, aşağılayan haklarında kötü çirkin şeyler söyleyen kimse asla ben değilim. Ben gerçek ve tam anlamıyla bir dostum ve yeteri kadar gerçek dosta da sahibim.
Ben hangi sonuçlara ulaştıysam ve ne düşündüysem paylaştım, yazdım konuştum. Kimseden özellikle sakladığım bir şeyim yok. Yaptığım şeylerden asla pişman değilim bana göre her zaman doğru olan davranışları gösterdim. Ahlaki yönden yaptığım şeyleri son derece uygun ve doğru buluyorum. Hiçbir namus problemim yok.

Şizofren hastasıyım. Kendime uzaklara sürecek gücü bulamıyorum. Benim zevkim bana yakın olan yerlerde körelecek. Varsın uzaklara başka dostlar sürsün. Biz yine yakınlarda gezelim ve kampımızı yapalım. Sağlık açısından riskliyiz. Uzaklarda problem yaşamaktan korkuyorum. Bildiğim hep aşina olduğum yerler ve kendi seçtiğim kampım benim için en güzeli belki de...

Bu yaz Kahramankazan'daki ANAKAMPIM, Beypazarı, Gölbaşı Ulaşan gibi yerlerede geçirmeyi planlıyorum tatilimi. Yani kendimi görece güvende hissedeceğim yakın yerlere süreceğim Güçlü'mü...

İftiracı, haysiyetsiz zengin piçi bana iftira ile hiçbir şey yapamadı arkadaşlar. Hayatımı dilediğim gibi oldum yaşadım. Kimse de karışamadı. İstediğim gibi birisi olmaya ve dilediğim gibi yaşamaya hakkım var. Diğer insanlardan farkım önce dostlarım demiş olmam. Ama ben bunun bir yanlış veya hata olduğunu düşünmüyorum. Hala daha dostluk benim için önce gelir. Zengin piçi dostum dediğim insanlara bana iftira ettirmişse bu zengin piçinin büyük başarısı olsa gerek. Böyle güzel fitnelik fesatlık çıkaran insanlara şapka çıkartıyorum. Bu da onların sanatı... Ben gariban bir öğretmen kampçı gezginim arkadaşlar. Kamplarıma dönüyorum ve kimseye de bir şey demiyorum. İftira atan mutlaka Allah'tan cezasını görecektir.

Bütün öğrencilerime verdiğim SİP notlarının ayrıntılı çizelgelerinii döktüm bilgisayardan. Sıkıcı yılsonu işlerimden bir tanesi. Yapıldı ve bitti çok şükür...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,093
Kaydolan Son Üyemiz
Nabukat

Çevrimiçi üyeler