2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,476
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,436

Etiketler

İyi geceler kampçı dostlar....
Beni saklasalar da, gizleseler de...
Yaptıklarımı önemsiz ve değersiz göstermeye çalışşalar da...
Yine de bu gönül sizlerle birlikte...
Yaşadığım sürece paylaşmaya devam...

Karavanım Kahramankazan'da sabit duruyor. Çadırla kısa süreler tatil yapıp karavanıma dönerim zaten diye düşünüyorum.
Karavanın rahatlığını vermez bence hocam. Ben olsam çadır sandalye siparişini iptal eder o parayla karavanla giderim. Zaten senede bir gidebiliyoruz hocam. Güçlününde her şeyi var ve çadıra ihtiyac var mı bir daha düşünülebilir belki.

Evet ama bu sene içimden çadır geçti böyle oldu artık.
Araba gündüzleyin çok ısınıyor. Camı açsan sinek derdi var. Çadır daha rahat ve havadar olur diye düşündüm.

Bu yaz kısmet olursa Antalya tarafına da sürebilirim. Çadırımla kamplı tatil yapmak üzere...
Hatta oradan da Fethiye ve Köyceğiz'e de geçebilirim. Sonra belki hatta Marmaris'e...
Bakalım, Kısmette nereler var? Göreceğiz...

Arabadaki 6 cm kalınlığındaki sünger yatağı, 10 Cm kalınlığında bir yatakla değiştiriyorum. Böyle daha konforlu olmasını bekliyorum. Bakalım...

Ülkemde sürmeyi ve kamplara gitmeyi çok severim. Güçlü adındaki kamp destek aracımla geziyorum. Türkiye bana kalırsa muhteşemdir. Güzel ülkemin her yerinde ayrı bir güzellik var. Hepsini gezip görmeye ömür yetmeyecek bile...

Arkadaşlar,

Serbest Muhabbet forumda önemsiz ve değersiz bir şey değildir. Ben yıllardır dostlarımla bu forumdan muhabbet ediyorum ve hayatımı gezilerimi bu forumda özgürce sizlerle paylaşıyorum.
Benim gibi olanlara yani kampçılığı sevenlere ulaşmak benim için önemli ve değerlidir.
Kendi forum yazarlığımı da önemli ve değerli bulurum. Forum bir mecradır. Önemli olan içindeki kişilerdir. İnsana değer vermeyenden hiçbir halt olmaz. Önce insan...
Bizler yaptıklarımızı çok geniş bir şekilde dostlarımızla paylaşırız. İsteyen içinden istediği hoş ve güzel bulduğu şeyleri seçebilir. Bunun için insanların bizi genel manada takip etmesi gerekir.
Beni takip edenlere de etmeyenlere de sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
İyi ki Gezenbilirci dostlar varlar....

1000033188.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,093
Kaydolan Son Üyemiz
Nabukat

Çevrimiçi üyeler