Doğrusu biz de eşimle beraber gezebiliriz Almanya ziyaretimizde.Ekli dosyayı görüntüle 62359 Ekli dosyayı görüntüle 62360 Ekli dosyayı görüntüle 62361 Ekli dosyayı görüntüle 62362 Ekli dosyayı görüntüle 62363 Bacharach ı gezmeye devam.Yavaş yavaş gezelim yavaş yürüyelim ki çok lezzetli yenen bitmesi istenilmeyen bir yemek gibi Bacharach
Fotoğraflar tam profesyonel işi. Enfes. Bravo.Yavaş yavaş tekrar Bacharach gezisini tamamlayıp lüküs Camping yanındaki stellplatz a dönüyoruz.Yoldaşın başı tuttu sade Türk kahvesi içmesi lazım.Benim de günlük işlerim su doldur wc boşalt pis suyu boşalt camları sil yola hazırlan.Efsane de iş bitmiyor ki.Ekli dosyayı görüntüle 62371 Ekli dosyayı görüntüle 62372 Ekli dosyayı görüntüle 62373 Ekli dosyayı görüntüle 62374
Rejim için hareket vermediler mi? Bol bol hareket ediyorsun işte. Ye gitsin, yürür yakarsın, üzülme.Ekli dosyayı görüntüle 62653 Ekli dosyayı görüntüle 62654 Adama rejimdeyim dedim beni Arnavut restoranına götürdü.Yiyebildiğin kadar rib 12 euro.Kimse zayıf kalmamı istemiyor
Çok mutlu oldum okumanıza ve keyif almanıza.Gerçekten baya zaman ve uğraş gerekiyor paylaşmak.Daha devam edeceğim inşallah paylaşıma.Hafta başından beri gezinizi okuyorum. Çok güzel resimler ve paylaşımlar. Büyük keyif aldım. Bu nedenle foruma da üye oldum. Teşekkürler. Ergün.
Yok valla amatörüm.TeşekkürlerFotoğraflar tam profesyonel işi. Enfes. Bravo.
Valla gezince günde 15000 ortalama adım atılıyor.Yoksa yandık gerçektenRejim için hareket vermediler mi? Bol bol hareket ediyorsun işte. Ye gitsin, yürür yakarsın, üzülme.
Rhen kıyısı çok güzel Koblenz den aşağısı ve onu kesen Mosel tavsiye derim.Doğrusu biz de eşimle beraber gezebiliriz Almanya ziyaretimizde.
Ben teşekkür ederim AbiYeni bölümde güzel yerler göreceğimizden eminim,merakla bekiyoruz. Paylaşım için teşekkürler Burak.
Bugün mesajları farkettim... Uzunca bir süredir 'neden Burak'tan yeni paylaşım yok acaba?'' diye endişe etmeye başlamıştım... Meğer mesajları kaçıran benmişimŞadan abi valla buralar çok keyifli ama havalar soğuyacak artık Altı aylık süre de bitecek.İnşallah dönüşte karavanı alıkoymazlar
Burak bu katlanır bisiklet olayı benim de kafama yattı senin sayende !...Bisikleti İtalya Bolzano daki Dechation mağazasından aldım 565 Euro idi sanırım.Btwin 500 markası.Tek şarj ile economy de 25 km gidiyor.Normal veya sportta azalıyor menzil ama hep açmıyorsunuz.Çok rahat yetiyor.Genelde normal bisiklet gibi kullanıyorum.Fiyat performans süper.Diğer katlanır bisikletleri test ettim bir farkları yok ama fiyatları 2500-3000 Euro arası.