2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 158,740

Etiketler

VERONA MÜTHİŞ GÜZEL BİR YER. KALE ÇOK GÜZEL. BURADA HEMEN NEHİRE YAKIN,ŞEHRİN MERKEZİNDE SAYILABİLECEK ''AREA SOSTA CAMPER'' ADINDA BİR SELF SERVİS KARAVANPARK VAR. 10 EURO/GECE. ATIK VE TEMİZ SU İHTİYACINI KARŞILAYABİLİR. HUZUR İÇİNDE KALABİLİRSİNİZ.
45.433708 , 10.978425

VERONA MÜTHİŞ GÜZEL BİR YER. KALE ÇOK GÜZEL. BURADA HEMEN NEHİRE YAKIN,ŞEHRİN MERKEZİNDE SAYILABİLECEK ''AREA SOSTA CAMPER'' ADINDA BİR SELF SERVİS KARAVANPARK VAR. 10 EURO/GECE. ATIK VE TEMİZ SU İHTİYACINI KARŞILAYABİLİR. HUZUR İÇİNDE KALABİLİRSİNİZ.
45.433708 , 10.978425
Kaydettim Bu bilgiyi çok teşekkürle.Gerçekten Verona tam eskiçağ şehri tarihi dokusunu muhafaza etmiş

96B04533-2D03-46EE-96F4-A415C557599A.jpeg
7C51D049-7C3E-4C5F-AB4C-B29736CFF2F3.jpeg
262EAF58-BF57-4E60-A293-48E271F284FE.jpeg
9D0A893A-FDC7-400E-A0F4-0FE5C9D4B20B.jpeg
58433F6F-0E9B-49E5-B0C6-4462B6445029.jpeg
Hoorn burnunu dönen denizciler çok ünlüler.Marinası muhteşem.Deniz fenerinde balıkçıları bekleyen aile heykeli de çok hoş

Atlantik sahillerinin ve kıyı şehirlerinin ayrı bir güzelliği var. Serin suda yüzebilenler için her yer güzel ve sakin plajlarla dolu. Eşim ve ben Atlantik sahillerini Akdeniz'e tercih eder olduk.

Hollanda geziniz bana uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü gerçekleştiremediğim Lale mevsiminde bir Hollanda gezisini hatırlattı. Önümüzdeki ilkbahar için yavaş yavaş hazırlıklar başladı.

Lavanta zamanı Fransayı (haziran sonu- temmuzun ilk haftaları), Erika çiçeklerinin açtığı zaman (Ağustos sonu-Eylül sonuna kadar) Almanya'da Lüneburger Heide bölgesini gezdik. Mutlaka karavanla gezilmesi gereken yerler. Şimdi sıra, lale bahçeleri arasında karavanla gecelemeye geldi.

Güzel resimler ve bilgiler için çok teşekkürler.

Atlantik sahillerinin ve kıyı şehirlerinin ayrı bir güzelliği var. Serin suda yüzebilenler için her yer güzel ve sakin plajlarla dolu. Eşim ve ben Atlantik sahillerini Akdeniz'e tercih eder olduk.

Hollanda geziniz bana uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü gerçekleştiremediğim Lale mevsiminde bir Hollanda gezisini hatırlattı. Önümüzdeki ilkbahar için yavaş yavaş hazırlıklar başladı.

Lavanta zamanı Fransayı (haziran sonu- temmuzun ilk haftaları), Erika çiçeklerinin açtığı zaman (Ağustos sonu-Eylül sonuna kadar) Almanya'da Lüneburger Heide bölgesini gezdik. Mutlaka karavanla gezilmesi gereken yerler. Şimdi sıra, lale bahçeleri arasında karavanla gecelemeye geldi.

Güzel resimler ve bilgiler için çok teşekkürler.
Atlantik sahilleri görsel ve turistik açıdan gerçekten çok hoş ama bizim Ege ve Akdeniz in de suyu ve sıcaklığı cezbedici.Karavan ile fazla denizli tatil yapmıyorum tekne olduğu için.

Hollanda gezisinde heralde lale mevsimine denk gelmediğimizden görselliğini kaçırdık.

Lüneburger Heide karavanı koyduğum yere yakınmış ama orayı gezmedim.Bir dahaki sefere mutlaka plana alacağım.Benim geziler zaman darlığından biraz hızlı oluyor.Ama tabi buna da şükür.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR