Goldwingerr
Zirve
İnsanı şaşırtıcı sistemleri zaman zaman görebiliyoruz gezerken.İlginize çok teşekkür ederim.İlgi ile takip ediyorum...
Atık boşaltma tavası çok ilginç
İnsanı şaşırtıcı sistemleri zaman zaman görebiliyoruz gezerken.İlginize çok teşekkür ederim.İlgi ile takip ediyorum...
Atık boşaltma tavası çok ilginç
Fişler genelde üçlü erkek fiş şeklinde elimizde olması gereken.Sadece İsviçre de priz şeklindeydi dar üçlü Amerikan sistemine benzer.Ben hepsinden alıp koydum.En işe yarayan boş priz bulamadığınızda prize giren tek ama çıkışı ikili adaptör.Böyleçe elektriği paylaşabiliyorsunuz.Burak bey ilgiyle takip ediyorum. Zaman zaman sorularda sormak istiyorum.
-Acaba avrupada kampinglerde elektrik fişleri farklılık gösteriyormu?
-gösterdikleri park alanında su dolum ve atıksu boşaltma bulunuyormu yoksa belirli bir noktayamı gitmek gerekiyor?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Volendam arada kaldığı için düşünmemiştim orada kalmayı bir dahaki sefere inşallahAmsterdam zoo kampinge üç yıl önce gittiğimizde bizede cafe shop camping gibi gelmiş kapıdan geri dönüp Amsterdamda kanal kenarındaki park yerine ucu ucuna park edip kalmıştık.
not:belki görmüşündür ancak tekrar gitmek istersen volendamda ücretsiz karavan parkı var aklında bulunsun.
Ben teşekkür ederimAmsterdam ilginç bir deneyimleme...
süper bir gezi, paylaşım için teşekkürler...