Harika olur gerçekten serin sonbaharın romantik Rhen manzaraları ile keyifli şarap tadımları.Bacharach da gece küçük lokantalarda akşam yemeği...Resimlerinize baktıkça Almanya’da bir sonbahar gezisi isteği bende uyanmaya başladı. Ren, Mosel ve Main nehri kenarlarında bağ bozumu da başladı. Her tarafta şimdi şarap festivalleri var.
Paylaşımlar için teşekkürler.
Çok teşekkürler bu motive edici güzel yorumlarınıza.Elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.Bu yazı dizisini maalesef geç fark ettim, ancak bir çırpıda nefessiz okudum
Burak bey çok afedersiniz yazı dizisi dedim ama bu "şaheser" bir foto-roman tadında olmuş, anlatım mükemmel ve görseller harikulade.
"Bilginin zekatı paylaşmak" der eskiler, paylaşımlarınız için çok teşekkürler, devamını sabırsızlıkla bekliyorum, kaleminize sağlık... Sevgiler.
Ben teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.Tüm paylaşımın Gezi planı bölümünde olmasından dolayı yazıyı bu gün fark ettim ve bir solukta büyük bir keyifle okudum. Sorunlara esprili yaklaşımın ve harika anlatımın için çok teşekkürler Selamlar