2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,314
Evet aslında iklim çok fena ve yaz da sadece bir birbuçuk ay gibi kısa süre olduğundan ve bizim olduğumuz zaman en güzel zamanı olduğundan hayaller bitmiyor.Ama diğer taraftan kuzey ülkeleri intiharın,psikolojik rahatsızlıkları en fazla olduğu yer.

Çernobil diyince orayı gezmek için geçen sene tur satın almaya çalıştık Kiev den ama adamlar rehberlerin öldüğünü çok az rehberin orayı gezdirdiğini söyleyip gezememiştik bir kaç ay sonrasına randevu veriyorlardı.

Evet geziyi yayımlamaya devam ediyorum resimler güncel değil ama gezerken anlık yayımlama şansım olmuyor.İş yoğunluğu ve gezinin hızı ve internet bunlara etken.Elimden geldiğince boş fırsatlarda paylaşıyorum.

Etiketler

.
Çernobil derken, ben Giethoorn’u çocuklarla ilk gezişimizin, onun patlamasının bir kaç gün sonrasına geldiğini söylemek istemiştim.
32 sene evvel yani.

Son düzenleme:

Museum - Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Adamlar internet üzerinden de müzeyi gezme olanağı sunmuşlar !..
Sağolsun , Burak sayesinde bu müzeyi -internet üzerinden de olsa- bir gezip-görmek bize de nasip oldu
Yoksaaa , nerden aklımıza gelecek de gidip oralarda Zuiderzee müzesini bulup da gezmek(!?!)
Birkaç Google-foto da ben ekliyeyim müzeden bariiii.....
Hazır görüp-gezmişken (!)

Evet şu internet süper bişi valla

Burası gerçekten Enkhuizen in ilk kurulduğu köymüş.Olduğu gibi köyü bırakıp şehir büyüyünce sakinler başka yere geçip burasını açıkhava müzesi yapmışlar.Müze de yerel giysilerle o zamanın yaşamını size aldırmadan sürdüren bir çalışan kitle var

Balıkçı kasabası olduğundan halat yapım atölyesi en önemli iş koluymuş evde minik karidesleri ayıklıyorlar satış için tabi hepsi plastik Evlerdeki sanatsal bir tarz var çok sevdik ama içine giremiyorsun camın ardından bakıyoruz

Aslında Yanya'da (İonia) göl kıyısında büyük bir kamping de var. Ama biz de senin park ettiğin yerde geceledik. Yanya çok güzel bir kent, bir daha gitmeyi kesinlikle isterim

Önce telefonda GPS yi aktif yapıyorum.Sonra fotoğraf makinesini tıklayıp açıyorum ayarlar veya özellikler tuşu ile bütün ayar veya özellik sekmelerini açıyorum.orada artık ismi nasıl olursa fotoğrafa koordinatları kaydeden özelliği aktif ediyorum her şeye tama dedikten sonra fotograf makinesini kapatıyorum.Bundan sonra bir resim çektiğim zaman fotoğraf bilgilerine koordinatlarda kayıt olmuş oluyor.Hatta bütün özellikler sekmesinde sesli kayıtıda aktif edince çektiğimiz fotoya sesli notta ekleyebiliyoruz.Güzel sesler çıkaran bir şelaleyi böyle sesli notla çekersek fotoya bakarken şelalenin sesinide dinliyoruz.

An İnce telefonunuz android mi ios mu kullanıyor?

SON KONULAR - FORUM