Burak , böyle göl-akarsu-dere....falan denilince benim aklıma DERHAL(!) gelen bir vızıltı oluyor !..Ekli dosyayı görüntüle 67841 Tüm gün dolaştıktan sonra da dinlenmeyi hak ettik artık.Efsane nin yanına döndük,hadi ultra modern mangalı yakıp iki kadeh aslan sütü yuvarlayalım dedik.Manzara harika.
Abi sivrisineğin S si bile yoktu Gieethorn da.Ama Venedik te mesela felaket durum.Hollanda buna çözüm bulmuş gibi.Yoksa dediğin gibi durulmaz.Burak , böyle göl-akarsu-dere....falan denilince benim aklıma DERHAL(!) gelen bir vızıltı oluyor !..
S-İ-V-R-İ-S-İ-N-E-K (!)
Nedir bu ''yarım metre derinlik''teki suların larva yoğunluğu ?..
Uyunabiliyor mu?.. Extra korunma gerekiyor mu?..
ENEZ'de dayımın yazlığında geçen 2 günden sonra , en büyük tatil fobim oldu bu resmen
Kendi gezimde de OHRiD'de biraz muzdarip olduk .
Konaklama sırasında değilse de St.Naum'da akşam yemeği sırasında.....
Bu geziyi takip ettikten sonra karavan aldığımda (inşallah) kendimi hemen yurtdışına atasım geliyor. Hayırlı gezmelerAbi sivrisineğin S si bile yoktu Gieethorn da.Ama Venedik te mesela felaket durum.Hollanda buna çözüm bulmuş gibi.Yoksa dediğin gibi durulmaz.
İnşallah sizin de planlar gerçek olur.Bu geziyi takip ettikten sonra karavan aldığımda (inşallah) kendimi hemen yurtdışına atasım geliyor. Hayırlı gezmeler
Abi adamlar kışı çözmüş hep bahar buralarBurak kış geldi kalacaksın oralarda
İnsan oralara kadar gider de gitmişken Giethoorn Muhtarı'nı razı edip de bir konduluk yer çevirmez mi hiç ?...
Burada kar başladı Burak, Bence hiç gelme.Burak kış geldi kalacaksın oralarda
Abi gerçekten düşünmedim değil ama adamlar heryeri parselleyip kullanmışlar.Burada otopark açmayı düşündüm Belediye boş yer bırakmamış.Yani yaşam şansı biraz zor ))))İnsan oralara kadar gider de gitmişken Giethoorn Muhtarı'nı razı edip de bir konduluk yer çevirmez mi hiç ?...
Şemikleri , Yamanları bilmedin mi hiç?
Bunca yıl Türkiye'de yaşamışlık -görmüş geçir(il)mişlik- hiç mi tortu bırakmadı?
'Muhtar Senedi'yle sana yapıvereydi bi hemşehrilik de , yerin adresin belli olaydı hieç olmazsaaaaaaa !..