Harika bir gezi ve anlatım+paylaşımEkli dosyayı görüntüle 67790 Tekne gezisinin sonuna geldik artık inip yaya devam edeceğiz bu sefer.Birçok şirin dükkan var.Kito ile alışveriş yapacağız accuk
Çok teşekkürler.Valla mimarlar bilir heralde bunuHarika bir gezi ve anlatım+paylaşım
Bu arada tahta'dan - ahşaptan - suyla hemhal olmuş kazıklardan anlayan varsa anlatsın isterim...
Nasıl oluyor da bu kadar dayanıklı oluyor bu kazıklar suya???
Çürümüyor mu ?... Veya sık sık değiştiriyollar mı çürüyenleri?...
Biz ''Betoncu Müteahhit'' evleri gördük , onlarda büyüdük - yaşadık- yaşıyoruz .
Bu ahşap olayını çözemedim / anlamadım bi türlü
Harika bir gezi ve anlatım+paylaşım
Bu arada tahta'dan - ahşaptan - suyla hemhal olmuş kazıklardan anlayan varsa anlatsın isterim...
Nasıl oluyor da bu kadar dayanıklı oluyor bu kazıklar suya???
Çürümüyor mu ?... Veya sık sık değiştiriyollar mı çürüyenleri?...
Biz ''Betoncu Müteahhit'' evleri gördük , onlarda büyüdük - yaşadık- yaşıyoruz .
Bu ahşap olayını çözemedim / anlamadım bi türlü
Karavanı bırakıp bir gece burada kalınırEkli dosyayı görüntüle 67807 Bunu görünce aklıma öğrenciyken babamın verdiği 69 model Vosvos’um geldi.Ne güzel arabaydı.Ekli dosyayı görüntüle 67808 Evlerin bahçelerinin hepsi ayrı bir sanat eseriEkli dosyayı görüntüle 67809 Ekli dosyayı görüntüle 67810 Ekli dosyayı görüntüle 67811 Burada da kasabanın içince Camping var ama sabit çadır ve bungolalar var kiralıyorlar.Karavanla girmek mümkün değil
Aman abi masrafa sokma beni Zate Camping pahalı ben Aldi den aldığım şarabı açarım Efsane de de bir mum yaktım mı süper Giethoorn ortamıKaravanı bırakıp bir gece burada kalınır