Gölde tur Teknesi dolaşıp tekrar kanallara girdi.Manzara o kadar güzel ki,Kito ya “Ah bir duble aslan sütü ile Ezine peyniri olaydı.”Dedim fırça yedim.İnsan şarap içelim der romantik romantik diye
Ekli dosyayı görüntüle 67790 Tekne gezisinin sonuna geldik artık inip yaya devam edeceğiz bu sefer.Birçok şirin dükkan var.Kito ile alışveriş yapacağız accuk
Bunlardan bir tane alıp Efsanenin önüne koymaya karar verdik.Çok tatlılar.Karavan ön Tarafı geniş Hymerlerden olsa bunlardan bir dolu alıp evdeki vitrinler gibi yapmak isterdim
Bunu görünce aklıma öğrenciyken babamın verdiği 69 model Vosvos’um geldi.Ne güzel arabaydı. Evlerin bahçelerinin hepsi ayrı bir sanat eseri Burada da kasabanın içince Camping var ama sabit çadır ve bungolalar var kiralıyorlar.Karavanla girmek mümkün değil
Dün bu sayfalardaki güzel resimlere bakarken tesadüfen bir Alman TV kanalında Hollanda’daki su kanalları hakında bir proğram vardı. Bugünde biraz internette araştırdım. Hollanda’nın 1/4 ` i deniz seviyesinin altında. Amsterdam şehri ağaç kazıklar (direkler) üzerinde kurulmuş. 400 yılı aşan bir zamandır bu ağaçlar evlerin yükünü kaldırıyor. Toprağa çakılı bu ağaçların toprak içinde ıslak kalmaları, havayla temas etmemeleri gerekiyor. Resimlerde kanal kenarlarında gördüğümüz tahtaların havayla teması olan bölümleri herhalde bu kadar uzun ömürlü değildir.
Tüm gün dolaştıktan sonra da dinlenmeyi hak ettik artık.Efsane nin yanına döndük,hadi ultra modern mangalı yakıp iki kadeh aslan sütü yuvarlayalım dedik.Manzara harika.
Bugün Kito ile yandaki karavancı Amcanın önerdiği bir route yapacağız bisikletlerle.Gieethorn çevresini dolaşacağız.Hava süper etrafta çok hoş çiftlik Evleri var.Hayvancılık çok ileri. Bütün kasabalar ayrı güzel