Burak bey , bu ''şehir içinde 3-4km öteye bisikleti bırakmak'' neyin nesidir?..anlayamadım.
Bazı cadde/sokaklara bisikletle girmeye izin vermiyorlar mı yoksa?..
Yoksa tamamen inisiyatifiniz doğrultusunda ''yürüyerek gezme'' moduna mı getirdiniz kendi ayarlarınızı ..
Burak bey , bu ''şehir içinde 3-4km öteye bisikleti bırakmak'' neyin nesidir?..anlayamadım.
Bazı cadde/sokaklara bisikletle girmeye izin vermiyorlar mı yoksa?..
Yoksa tamamen inisiyatifiniz doğrultusunda ''yürüyerek gezme'' moduna mı getirdiniz kendi ayarlarınızı ..
Merkezde bir bisikletçi buldum elektrikli bisiklet bakayım fikir olsun diye gittim.Bu arada Brompton bisikletime yan ayak buldum.Bu da günün sürprizi oldu bana.
İyi ki bayan olmamışım kocam iflas ederdi.Alışverişi çok seviyorum hele de ilgi alanıma giren teknik şeyler olursa.Büyük bir Satürn e girdim.Daha önce böyle enteresan Satürn görmemiştim.Hobby ler için enteresan reyonlar var
Model reyonunda arazi araçları var çok güzel.Ben de vakti zamanında model uçaklarla uğraşmıştım çok keyifli ama biraz maliyetli hobby.O zaman rahmetli annanem sponsor olurdu hey gidi günler hey.Ben ortaokul öğrencisiydim
Avrupadan uygun fiyata güzel bir karavan al yaz boyunca gezdikten sonra orada güvenli bir parka bırak istediğin zaman uçağa atla git karavanı bıraktığın yerden al yeni geziye başla,bu fikir bana cazip gelmişti araştırdım ancak malesef Almanyada yabancıların yerleşik bir adresi olmazsa araç satın alamadığından gerçekleşmedi.şimdi yeni plan Bulgaristanın emekli Türk vatandaşlarına çok kolay verdiği oturum iznini almak daha sonra Bulgaristan shengen'e geçtiğinde Avrupadan bir karavan alıp gezi sonunda yunanistanda türkiye'ye yakın bir otoparkta bırakıp dilediğim zaman yurt dışında kullanmak.
Gezi yazısına devam ediyorum bir aradan sonra.Duisburg da çok kapsamlı bir kitapçıya girdim ve gezi kitaplarıma ekleme yaptım.Artık Duisburg dan ayrılma vakti geldi.
Duisburg dan Wesel e akşamüstü indim.Buradaki karavan konaklama yerinde kalıp şehiri gezeceğim.yerleri genelde campercontackt applikasyonundan buluyorum.
Ödeme için park yerinde kimse Yok su Ve atık boşaltabileceğiniz yer var.İçme suyu alabiliyor demir bozuklukla elektrik alabiliyorsunuz.Ödemeyi de zarfa koyup yapıyorsunuz.Karavanda yurt dışında seyahat ederken bolca bozuk para bulundurmak gerek.
Bir Alman karavanı park ederken yanıma geldi Stellplatz da.Yarım yamalak Türkçe konuştu.Meğerse Çorlu da iş yapmış sonra kötü gitmiş.Dönmüş Almanya ya.Bu arada radyolardaki haberlerin yarısı Türkiye ile ilgili.
Almanya da akşam şehirler ölü gibi olduğundan genelde gece varacağım yere varıp sabah gezmeye çalışıyorum.Ama Wesel e vakitli vardım.Karavan yeri de çok yakın Şehire.Dechatlon dan aldığım e-bike ı çıkarıp Şehire indim.İn cin top oynuyor.Şehir dediğime bakmayın küçük bir kasaba.Rhen kıyısında Ve karavancıların tur rotasında.