Evet eskiden doğaya karşı gelebilmenin yek yolu kas gücüymüş.enteresan yaşam Ve hikayeler.Bu arada siz nerelerdesiniz tatil nerede devam ediyor ?Ekli dosyayı görüntüle 62839
Ekli dosyayı görüntüle 62840
Rhein gibi büyük nehirlerde eskiden gemilerin akıntıya karşı nasıl çekildiğini merak ederdim. Şimdi resimlerinizi görünce biraz araştırdım. Buharlı gemilerden önce gemi çekme işini yapanların hikayesi çok ilginç. Yukardaki resmi aldığım aşağıdaki linkte 17. Yüzyılda Wolga nehrinin orta bölümünde gemi çekenlerin türkçe konuşan bir halk olduğu yazılı.
Treidler an der Wolga - Die Wolga - Geschichte im Fluss
Evet eskiden doğaya karşı gelebilmenin yek yolu kas gücüymüş.enteresan yaşam Ve hikayeler.Bu arada siz nerelerdesiniz tatil nerede devam ediyor ?
Yaş yetmişi geçince gezi planlamasında doktor payı artıyor. Yunanistan gezimizi bu nedenle iptal etmek zorunda kaldım. Norveç gezimizi iki hafta öne alarak (uzatarak) 15 temmuzda başlamak istiyoruz.
Mesut, Burak Beyin izniyle bende sağol diyorum.Hüseyin'in doktoru bizimle onların vuslatına da böylelikle çelme takmış oldu.
Bereket herşey Happy End le sonlanmış olsa da, biz şimdi herşeye iki kere bakmak zorunda kalıyoruz.
Bir kendimiz için,
Ekli dosyayı görüntüle 62890
.
bir de Hüseyin ve Sonya için...
Ekli dosyayı görüntüle 62890
Methoni'den sevgilerle...
Not
Biraz sonra aşağıda yemekteyiz. Fakat herşeyden ikişer porsiyon yiyeceğimizi hiç sanmıyorum
Notun notu
İçkiler için ise, garanti vermem zor.
.
Nihai not
Makaleden ayrılup, sürç-ü imla etti üsek, af'ola.
Merhaba valla Yunanistan gezisi iptali bir yandan iyi olmiş sıcaklar inanılmaz bu ara.Norveç süper fikir benceYaş yetmişi geçince gezi planlamasında doktor payı artıyor. Yunanistan gezimizi bu nedenle iptal etmek zorunda kaldım. Norveç gezimizi iki hafta öne alarak (uzatarak) 15 temmuzda başlamak istiyoruz.