ezmocesteri
Ana Kamp
Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum, firma yurtdışına çıkmaya izin verse de girişte vekaletin olmadığı takdirde adına kayıtlı olmayan araçla giriş yapılmıyor diye biliyorum
Tesekkurederim.
Evet olabilir, tam prosedurunu bilmiyorum acikcasi. Zaten onemli olan kismi yurt icinde kaliyor
Tabiki yok. Aslinda Temmuz ayi yuiksek sezona geldigi icin bir hayli pahaliya geldi. 14 gun ve ustu kiralamaya uygulanan %10 indirimle beraber gunlugu 360 TL' ye geldi.Bir sakincasi yok ise karavani kac tlye kiraladiginizi ogrenebilir miyim?
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum yapamıyorum.Şirket aracıyla, şirket müdürün den alınan izin belgesinin tercüme edilmiş haliyle Gürcistan'a giriş-çıkış yaptım.
Tahmin yürütelim:Araç karavan olduğundan, şirket Md. izin belgesi, girişe etkili olabilir mi
Tatil günü yaklaşıyor. Ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum. Ancak tatil günü yaklaştıkça çadır kampı olayına mesafeli olmaya başladım. Yani olursa da 3-5 geceyi çadır kampı şeklinde geçiririz diye düşünüyorum. Eşim çadır kampını çok istiyor. Planım yaylanın uygun yerinde çadır kurmak, gecenin ilerleyen saatlerinde, artık uykum ne zaman gelirse, konaklayacağım yere geçeceğim. İçeriğe katkıda bulunanlara teşekkür ederim. Gezi sırasında da paylaşımlar yaparım.