2013 Likya Yolu Yolcuları..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metintuzun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,077
Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları..

Geçen sene Fethiye - Kalkan arasını yürüdüm. Bu yıl 30 Mart'ta Kaş'tan Olympos'a kadar (Üçağız-Karaöz arası hariç) 5 gün boyunca Likya Yolunu yürümeyi planlıyorum. O tarihlerde oralarda olmayı düşünenlerle haberleşebilirz.

Etiketler

Tdf eğitimleri 20 nisanda başlıyor ankara için mayısta yurt disi seyahatim var nisanda 2 hafra iş yerinde olmamak beni zorlayacak gibi görünüyor ama bakalım ayarlayabilirsem gelmeyi çok istiyorum

Mart sonu özellikle Nisan başlarında ben de Likya yolu düşünüyorum. 3-4 gün vaktim olur. İşlerimle ilgili zamanlamamı ayarlayabilirsem katılabilirim.

Daha öncede yazdığım gibi 30 Mart Cumartasi günü Kaş'tan Olympos'a doğru yürümeye başlayacağım. Bu gün öğrendiğim üzere Fethiye'den Kaş'a son dolmuş 19.00'daymış. Benim ucağımsa 29 Mart Cuma 18.50 de Dalaman'a iniyor ve son dolmuşa yetişemiyorum. O nedenle ya 150 TL verip kendimi Kaş'a transfer yaptıracağım yada Fethiye'de geceleyip sabah 07.00 dolmuşu ile Kaş'a geçip yürümeye başlayacağım.

İstanbul'dan bu Cuma günü (29 Mart) Kaş'a geçmeyi planlayan varsa Fethiye'den Kaş'a transferi beraber yaparak maliyeti paylaşabiliriz.
İlgilenen varsa buradan veya emreoztu@gmail.com dan bana yazabilirsiniz.

eozturk2' Alıntı:
Daha öncede yazdığım gibi 30 Mart Cumartasi günü Kaş'tan Olympos'a doğru yürümeye başlayacağım. Bu gün öğrendiğim üzere Fethiye'den Kaş'a son dolmuş 19.00'daymış. Benim ucağımsa 29 Mart Cuma 18.50 de Dalaman'a iniyor ve son dolmuşa yetişemiyorum. O nedenle ya 150 TL verip kendimi Kaş'a transfer yaptıracağım yada Fethiye'de geceleyip sabah 07.00 dolmuşu ile Kaş'a geçip yürümeye başlayacağım.

İstanbul'dan bu Cuma günü (29 Mart) Kaş'a geçmeyi planlayan varsa Fethiye'den Kaş'a transferi beraber yaparak maliyeti paylaşabiliriz.
İlgilenen varsa buradan veya emreoztu@gmail.com dan bana yazabilirsiniz.

Merhaba, şimdiden keyifli yolculuklar dilerim fakat otostop çekebilirsiniz bence o yol üstünde, zira 150tl fazla yol için.

Öneri için teşekkür ederim. Hava karadıktan sonra Otostop yapma ihtimali azalabilir diye düşünüyorum. Fethiye otogarından Antalya önüne gidecek tüm araçları sorgulayacam.

eozturk2' Alıntı:
Öneri için teşekkür ederim. Hava karadıktan sonra Otostop yapma ihtimali azalabilir diye düşünüyorum. Fethiye otogarından Antalya önüne gidecek tüm araçları sorgulayacam.

Belirttiğiniz saatlerde Fethiye'ye kadar otostopla ilerleyebilmiştik toplam 4 araçla. Beyaz bir kağıda gideceğiniz istikameti büyük ve
okunaklı şekilde yazıp tutarsanız daha kolay olur :smiley:

Aynen.

Büyük bir kağıda gideceğiniz yeri yazın. " DOLMUŞ YOKTU " diye de ayrıca bir ibare düşün bence.

Ahh büyük bir "GEZENBİLİR " Stickerlerimiz de olsa.

Ek dosyada ki gibi.

yoldan.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Aynen.

Büyük bir kağıda gideceğiniz yeri yazın. " DOLMUŞ YOKTU " diye de ayrıca bir ibare düşün bence.

Ahh büyük bir "GEZENBİLİR " Stickerlerimiz de olsa.

Ek dosyada ki gibi.

Murat Bey, dosyanın TIFF, PDF ya da vektörel hali mevcut mudur?

Yok ne yazık ki.?

Teknik Adminimiz Sedat AÇIL yollamıştı bana.

Nakış Logo yaptırmıştım 2011'de. :smiley:

GB - Nak?? Logo (4x12 cm) - mini.JPG

GB - Nak?? Logo (6x18 cm) mini.JPG

Merhaba, 12 Mayıstan sonra Likya Yolu için aranızda olabileceğim gibi görünüyor.
Organize olacaklara +1 şeklinde kuyruk olabilirim.

Lale Hnm......
siteden Çiğdem Avcı ile bağlantıya geçin.......
Aha da link............
http://212.101.124.54/index.php?topic=91371.20

Herkese Merhaba,
Bu yıllık benim Likya Yolu maceram tamamlandı ve iş başı yapıldı...

Öncelikle belirtmeliyimki kağıdı hazırlamama ramen otostop yapmadım. Kaş'a son dolmuş (Batı Akdeniz) 20.30 da.
Havaş servisi otogarda tam 20.30 da Fethiye'de oluyor.

Bir hatırlatma Batı Akdeniz söförünün tavsiyesiyle Havaş servis söförüne daha hava limanındayken Kaş'a geçeceğimizi söylersek onları arayıp haber veriyorlarmış ve birkaç dakika ile son dolmuşu kaçırmıyormuşuz....

Fethiye - Kaş dolmuş ile 2 saat 15 dakika sürüyor.

Herkesin bilgisine...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR