2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cetay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,136
Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

daisuki' Alıntı:
birde sormak istediğim su geçişinde araç içine su aldı mı acaba ???
Resimler var fakat henüz bana ulaşmadı geldikçe eklerim resimleri.Bu geçtiğimiz yer Kızılırmak resimde görünenden daha derin yerlerden geçiyoruz fakat hiç su alma sıkıntısı yaşamadım.

Etiketler

tamer bey tekrar tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş..elinizde çıkma 17'' 4x4 jantı var mı?yada çıkmasını bulabileceğimiz bir yer var mı?aşağıdaki aracın jantından

http://gflefel.trustpass.alibaba.com/viewimg/picture.html?picture=http://i00.i.aliimg.com/photo/v2/125525544/2013_TOYOTA_HILUX_VIGO_3_0L_DOUBLE.jpg

Tamer bey,
birçoğumuzun hayalini süsleyen aracı realize etmişsiniz. 35 inch üstünde bulunan bir Arctic Hilux da benim wallpaper ım olarak duruyor epeydir. İnşallah bir gün bizde hayalimize doğru yola çıkarız ve o vakit sizden teknik ve tedarik konusunda gerekli desteği alabiliriz. Kazasız belasız günler dilerim.

gelandewagen' Alıntı:
tamer bey tekrar tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş..elinizde çıkma 17'' 4x4 jantı var mı?yada çıkmasını bulabileceğimiz bir yer var mı?aşağıdaki aracın jantından

http://gflefel.trustpass.alibaba.com/viewimg/picture.html?picture=http://i00.i.aliimg.com/photo/v2/125525544/2013_TOYOTA_HILUX_VIGO_3_0L_DOUBLE.jpg
Merhaba benim aracın orjinal jantları 15'' model olarak aynı maalesef ölçü farklı..Nerden bulabileceğiniz hakkında inanın bilgim yok

sailor06' Alıntı:
Tamer bey,
birçoğumuzun hayalini süsleyen aracı realize etmişsiniz. 35 inch üstünde bulunan bir Arctic Hilux da benim wallpaper ım olarak duruyor epeydir. İnşallah bir gün bizde hayalimize doğru yola çıkarız ve o vakit sizden teknik ve tedarik konusunda gerekli desteği alabiliriz. Kazasız belasız günler dilerim.
Teşekkür ederim Gökhan bey, Destek konusunu kafanıza takmayın hertürlü parça ve teknik konuda elimden geleni yaparım

Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made İn Turkey

güzel bir hılüx olmuş... elinize sağlık... bende nissanımı sattım ve aynı beyazdan sıfır bir hilüx aldım... Bunuda ufaktan yapmaya başlıyacağım... lift kitlerde sadece amartisör ve yay mı var? yoksa yay üzerinde uzatıcı parçada varmı?

Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made İn Turkey

Tamer bey merhabalar.
öncelikle şunu belirteyim resimleri gördüğüm zamanki görüntüler muhteşemdi.
projenizde 35*12,5*15 lastik kullanmışsınız,öncelikle bu format her şeyi anlatmaya yeterli zaten.
bende de 2012 sonu çıkışlı hilux var(siyah hilux).bende araç üzerinde bazı uygulamalar yaptım,fakat şimdi biraz daha öteye gitme vakti geldi artık,aracı daha extrem yapmaya karar verdim.ancak Arb yetkilileri ile yaptığım görüşmede bu araçlara max. 33" ebat 'a kadar uygulama yapılabileceğini ve yalnızca Arb 2" lift kit takılabileceğini, body lift kit uygulamasını kesinlikle tavsiye etmediklerini belirtmek isterim.Projenizi baştan beri takip ediyordum ,fakat şu anda baktığımda resimlerde bir sorun var zannederim çünkü görüntülenemiyor.tekrar yükleyebilirseniz sevinirim.
bir de siz bu projeyi gerçekleştireli epey oldu.yaptığınız uygulamaların tamamı orjinalmi yoksa usta imalatlarıda varmı.
sizin bu projeniz hakkındaki tecrübelerinize şu an çok ihtiyacım var, vereceğim kararlar açısından.

1)araç hızında bir değişiklik oldumu.(ben uzun yolda geceleri çıktığım için dip gaz gidiyorum)
2)virajlardaki dengesi
3)uzun yol sürüş kalitesi
4)arazideki performansı

şu an için inanın bunlar benim açımdan çok önemli konular .sizden objektif bir şekilde; edindiğiniz tecrübeleri ve imalat konusundaki deneyimlerinizi benim lede paylaşırsanız son derece minnettar olurum.çünkü bildiğiniz gibi piyasada her kafadan bir ses çıkıyor takdir edersiniz.
Şimdiden teşekkürler. görüşmek ümidiyle.
Mehmet Çiftci 0532 2508393 - mbciftci@gmail.com - İSTANBUL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR