Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made İn Turkey
Tamer bey merhabalar.
öncelikle şunu belirteyim resimleri gördüğüm zamanki görüntüler muhteşemdi.
projenizde 35*12,5*15 lastik kullanmışsınız,öncelikle bu format her şeyi anlatmaya yeterli zaten.
bende de 2012 sonu çıkışlı hilux var(siyah hilux).bende araç üzerinde bazı uygulamalar yaptım,fakat şimdi biraz daha öteye gitme vakti geldi artık,aracı daha extrem yapmaya karar verdim.ancak Arb yetkilileri ile yaptığım görüşmede bu araçlara max. 33" ebat 'a kadar uygulama yapılabileceğini ve yalnızca Arb 2" lift kit takılabileceğini, body lift kit uygulamasını kesinlikle tavsiye etmediklerini belirtmek isterim.Projenizi baştan beri takip ediyordum ,fakat şu anda baktığımda resimlerde bir sorun var zannederim çünkü görüntülenemiyor.tekrar yükleyebilirseniz sevinirim.
bir de siz bu projeyi gerçekleştireli epey oldu.yaptığınız uygulamaların tamamı orjinalmi yoksa usta imalatlarıda varmı.
sizin bu projeniz hakkındaki tecrübelerinize şu an çok ihtiyacım var, vereceğim kararlar açısından.
1)araç hızında bir değişiklik oldumu.(ben uzun yolda geceleri çıktığım için dip gaz gidiyorum)
2)virajlardaki dengesi
3)uzun yol sürüş kalitesi
4)arazideki performansı
şu an için inanın bunlar benim açımdan çok önemli konular .sizden objektif bir şekilde; edindiğiniz tecrübeleri ve imalat konusundaki deneyimlerinizi benim lede paylaşırsanız son derece minnettar olurum.çünkü bildiğiniz gibi piyasada her kafadan bir ses çıkıyor takdir edersiniz.
Şimdiden teşekkürler. görüşmek ümidiyle.
Mehmet Çiftci 0532 2508393 - mbciftci@gmail.com - İSTANBUL