2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cetay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,136

cetay

WARNING!! DON'T FOLLOW ME ,YOU WON'T MAKE IT
Yer
Kayseri
İzlanda'da yapılan modifikasyonlarıyla yıllardır imrenerek takip ettiğim Hilux'un Türk versiyonunu yapmayı başardık :smiley:
35x12.5x15 bf mt lastik
Arb ön ve arka diff kilit
Arb Lift kit 2''
2'' body lift
Arb Ön tampon
Arctic style dodikler
Çift Akü sistemi 2. akü jel
Webasto
Toyota saç kabin
Arka kabin içi Çekmeceler
4,56 ayna mahruti
Ve diğerleri...
Aslında 38 takmayı istedik ama bu seferde yol konforunu kaybetmekten korktuk ayrıca 38 takmak çok daha zahmetli ön dingili 4 cm kadar öne kaydırmak gerekiyorki bu ön tarafı bağımsız suspansiyon olan araç için çokta kolay bişey değil.
Dodikleri İzlanda'dan getirttik kalıbını yaptırıp isteyen arkadaşlarımıza yaptırıp vermeyi planladık ama kalıp işini yapacak kişileri bulamadık ,bulduklarımızda afaki fiyatlar istedi.

IMG_0155.JPG

IMG_0156.JPG

IMG_0157.JPG

IMG_0158.JPG

Etiketler
Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

İyi günler
Tamer bey
Aracınız çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanmanız dilğiyle
Saygılar

türkiye şartları için gayet yeterli bence tebrikler :smiley:

hayırlı olsun çok güzel olmuş,güle güle kullanın.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Aklımızın yettiğince güzel bişey çıkarmak istedik ortaya.Bundan sonraki projemiz dahada iri bişey olacak inşallah, 44'' patrol y61 planlıyorum eğer bildiğiniz biyerlerde motoru ve şanzumanı olmayan yada önden hasarlı y61 varsa çok işime yarar v8 makinayla yürüteceğiz kısmet olursa

aracınız çok güzel beyaz renk başka bir renk olmuş sanki :D güle güle kazasız kullanmak nasip olur inşallah. TÜÜ TÜÜ MAŞALLAH diyelim de nazar değmesin ;) başaka açılardan resimlerde varsa araziki resimler daha makbule geçer tabiki ;) ;)

Merhaba......Gerçekten müthiş bir çalışma...son derece şık ve işlevsel bir araç....Zaten Toyota...ötesi yok bence...sınıfının en iyisi....Patrol projenizde dehşet bir proje...işallah gönlünüze göre bir araç denk gelir....Bende uzun yıllar sd 33 yüksek tavan olanını kullandım...Zaten Toyota...Patrol...defender...bu üçlü dünyanın bütün coğrafyalarında hizmet veriyor bilindiği gibi...Tabiki lider her zaman Toyota...Güle güle kullanın...imrenmemek elde değil....paylaşımlarınız içinde teşekkürler...hoşçakalın...Kayserimize selam olsun..

daisuki' Alıntı:
aracınız çok güzel beyaz renk başka bir renk olmuş sanki :D güle güle kazasız kullanmak nasip olur inşallah. TÜÜ TÜÜ MAŞALLAH diyelim de nazar değmesin ;) başaka açılardan resimlerde varsa araziki resimler daha makbule geçer tabiki ;) ;)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ,çok fazla arazide resmi yok henüz ama bir kaç resim ekliyorum

IMG_0159.JPG

IMG_0154.JPG

IMG_0160.JPG

ali fuat yongacı' Alıntı:
Merhaba......Gerçekten müthiş bir çalışma...son derece şık ve işlevsel bir araç....Zaten Toyota...ötesi yok bence...sınıfının en iyisi....Patrol projenizde dehşet bir proje...işallah gönlünüze göre bir araç denk gelir....Bende uzun yıllar sd 33 yüksek tavan olanını kullandım...Zaten Toyota...Patrol...defender...bu üçlü dünyanın bütün coğrafyalarında hizmet veriyor bilindiği gibi...Tabiki lider her zaman Toyota...Güle güle kullanın...imrenmemek elde değil....paylaşımlarınız içinde teşekkürler...hoşçakalın...Kayserimize selam olsun..
Ali bey teşekkür ederim bişeyler yapmaya çalıştık.Patrol projesini gerçekleştirebilirsek tam bir offroad makinası olacak ,bolca mühendislik ve hesap kullanacağız onda .ön dingil öne arka dingil arkaya kayacak portal aks kullanacağız ve v8 makina ile yürüteceğiz bu dizelde olabilir benzinlide..Bana şöyle motoru,şanzumanı bitik yada önden hasarlı araç gerek zaten motoru ve şanzumanı söküp atacağız bakalım bulabilirsem güzel bişey daha ortaya çıkarmayı planlıyorum..Kayseriden selamlar

Tamer bey resim yok dediniz bu resimleri görünce :p dilim düştü ;D ;D resmen.hele o su geçişi yok mu bittim desem yeridir.Kazasız Güle güle binmek nasip olur inşallah yüzsüzlük yaparak :-[ başka resimler yok mu acaba :-[

birde sormak istediğim su geçişinde araç içine su aldı mı acaba ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR