2012 Jeep Rubicon Sahara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jetkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,974

jetkan

WRANGLER
Yer
SIVAS
Herkese iyi sabahlar;
Dün ilandaki araca pazarlık edip hayırlı olsun dedim. Nasip olursa Pazartesi gunü istanbula gidip araca bakıp bir problem çıkmazsa alacağım. Jeep bayiilerine sorduğum zaman bu aracı getirmediklerini sadece unlimited versiyonunu getirdiklerini söylediler. Öncelikle benim sormak istediğim bu aracın unlimited versiyonlarına nazaran offroad kapasitesi aynimi. Benim kullanım amacım hafta ici sehir ici kullanımı hafta sonları offroad. Bana bu konuda fikir verirseniz sevinirim.
Aracın ilanı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-doruk-motors-2012-wrangler-sahara-2-8-crd-69889258/detay

İkinci sorum ise daha onceden forumdan iki arkadasımız araçlarını master serviste yaptırmıştı (izoff ikiz rubiconlar) hem parça bulunulduğu ve tecrubelerinden bahsetmiş rahatcada yaptırmıştı. Master servisle görüşmemde bana AEV marka yükseltme kiti jant v.s gibi parçalar önerdi. Tam dolu bir araç yaptırmak istiyorum. Bana bu konuda vereceğiniz bütün tavsiyelere açığım. Neler yapılabilir hangi markalar tercih edilebilir. Ona göre istanbulda aracı almisken temizce yaptırıp yola çıkmak istiyorum. Tekrardan herkese teşekkür ederim. İyi haftasonları.

Etiketler

iç aksamda konfora yönelik değişiklikler var.Isıtmalı deri koltuk, teyp gibi bunun dısında dış tavan gövde renginde çamurluklar govde rengi gibi. renk bej rengi.

Tek renk çıkıyo saharalar bilidiğim kadarıyla onun dışında emin değilim ama fark yok galiba hayırlı olsun güle güle kullanın bunu sadece arazidemi kullanmaya düşünüyosunuz ?

Mesajlarınız için teşekkür ederim. Aracı aldım. Normal rubiconlardan off road olarak eksiği difrantiel kilitleri Tar otoya tamponlar ve diğer aksesuarlar için siparişlerimi verdim. Parça bolluğu ve ilgilerinden dolayı kendilerine hurdanda teşekkür ediyorum.Birlikte belirlediğimiz Parçalar Mart ayının ikinci haftası gibi geliyor. bundan sonra süreci inşallah burdan paylaşırım.

dostum 2012 mdel rubicon u denedim , kendim wj kullanıyorum . sahara 10 üzerinden 10 numara bir araç param olsa bir dakka düşünmeden alırım , rengide tan rengi çöl işi ,çok maço görünümlü ve arazi yeteneği sonzuz vede sorunsuz bir makina ,işi bilmeyenlerin sözüne bakmayın siz, içinize sindi ise kaçırmayın derim. distiribütör yalnızca rubicon unlimited getiriyor yeni modellr 204 beygir eskisi 175 beygir idi şehir içi 12-13 lt. yakıyor kaçırma derim .

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Arcı dün sivasa getirdim. Uzun yol performansı gayet iyiydi. Yakıt tüketimi söylediğiniz gibi 12-13 lt civarında idi. İlk başlarda motor baya sesli çalışıyordu fakat 1000 km sonra düzeldi. Aracın fiyatı ikinci el rubiconlar la hemen hemen aynı fiyata geldiği içinde tercihimi 0 km almaktan yana kullandım. Sıfır alıp eklemeleri ihtiyacıma göre yaptırmak bana daha mantıklı geldi. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Daha iyilerini Allah size nasip ederi inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri