Şahin sucukları serisini çoktaaannn bitirdim şimdi Osmanlı ve manda sucuğu mod una geçtim ama bu görüntülere bakınca keşke son Osmanlı sucuğunu dün akşam yemeseydik diyorum.Ya o L.Güngör yine kapmış sucuğu yanarım ona yanarım.
Keyifli bir fuar gezisi oldu. Ben teşekkür ederim.
mayıstosböce' Alıntı:
Şahin sucukları serisini çoktaaannn bitirdim şimdi Osmanlı ve manda sucuğu mod una geçtim ama bu görüntülere bakınca keşke son Osmanlı sucuğunu dün akşam yemeseydik diyorum.Ya o L.Güngör yine kapmış sucuğu yanarım ona yanarım.
Kim ki buzdolabında sucuk stoğu yoksa bizden değildir gibi bir kuralımız var(sülale olarak) bu yüzden bizde stok bitmez,manda çok özel an lar için dipfriz de demleniyor.yanın da en son Mustafa lar la yaptığımız mangal dan kalan sucuklar var yani sucuk kardeşliği devam ediyor,farklı açıdan.
Ahmet abi; İşimiz bitip dönüşe geçtiğimizde sizin standı görünce durduk, seni andık, görüşemediğimize yandık ve yaklaşık 15 dakika misafirin olduk, haberin ola.
Ahmet abi; İşimiz bitip dönüşe geçtiğimizde sizin standı görünce durduk, seni andık, görüşemediğimize yandık ve yaklaşık 15 dakika misafirin olduk, haberin ola.
Ah bak şimdi çok üzüldüm, keşke haberim olsaydı.
Fuar normalde Perşembe-Pazar arası 4 gün ama ben profesyoneller için olan ilk 2 gün, yani Perşembe ve Cuma stand'da bulunuyorum. Diğer günlerde görevli arkadaşlar devam ediyor ben şehirdeki diğer işleri takip ediyorum.
İnşallah bir başka zaman, başka bir yerde buluşur görüşürüz.