2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,720

dağ çiçeği

Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan.
Yer
istanbul
Web
www.nefer.com.tr
http://emittistanbul.com/

2012 de 9-12 Şubatta Tüyap beylikdüzünde Emitt Turzim Fuarı olacak. Bütün arkadaşları o hafta sonu , fuar alanında kamp yapmaya davet ediyorum. Emitt fuarı gezmeyi sevenlerin mutlaka görmesii gereken bir fuar. Geçen sene Mehmet Kolage ve Enverdede yi fuarda görmüştük. Bu sene daha çok kişi görsün isteriz fuarı. Fuara hem yerli hemde yabancı firmalar geliyor. Ve fuarda her ülke ve her bölge ile ilgili bir çok döküman toplayabiliyorsunuz. Bu da sizlere yeni gezi planları yapma şanşını sunuyor. Türkiyeden katılan belediye - valilik - dernek gibi kuruluşlar, o bölgelerin yerel gıdalarınıda fuara getiriyorlar. Tadmak bedava Hani antepin baklavası, Amasyanın Elması , Giresun 'un Fındığı , İzmit'in pişmaniyesi , ..Zeytin, peynir, .....vb . Yani her gezginin mutlaka hayatında bir defa gelmesi lazım derim. Bizden söylemesi . Sonra duymadık vakti geçti olmasın diye , sizlere erken haber veriyorum

Etiketler
Ynt: 2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

Güzel bir buluşma olabilir, bilgi için teşekkürler Nermin.

Tüyap yetkilileri ile görüşüp park alanlarında gece konaklama izni almak gerekebilirmi, yada büyükçekmece
albatrosta geceleyip sabah fuara gidilebilir.

Koşulları uygun olanlar için, bu türden fuarlar kaçırılmamalı bence. Hele bir de konaklama olanağı varsa, "kaymaklı ekmek kadayıfı"!... ;D
Biz, son İzmir'deki fuara gitmiş ve harika bir gün geçirmiştik. (İzmir Turizm Fuarı, 8.Aralık.2011)

Cavid Sezen

güngör' Alıntı:
Güzel bir buluşma olabilir, bilgi için teşekkürler Nermin.

Tüyap yetkilileri ile görüşüp park alanlarında gece konaklama izni almak gerekebilirmi, yada büyükçekmece
albatrosta geceleyip sabah fuara gidilebilir.

Hele bir el atın, hava şartları da müsait olursa neden olmasın.

Nermin Hanım'ın ortaya attığı Levent Bey'in olgunlaştırdığı fikire bir katkıda ben yapmak isterim özellikle Levent'in konaklama fikri için benim aklıma 2 yer geldi
1.si google eart ten bakıldığında TV kulesi yanındaki otopark alanı Wc elektirik v.b. durumlar meçhul...
2.si yaz aylarında çok keyifli bir mekan olan Büyükçekmece Albatros sahili ki bu fuar alanı ile yaklaşık 5 km falandır heralde gene google eart ten bakıldığında Albatros sahilindeki Albatros restaurantın karşısında geniş bir otopark mevcut (2 tane eski uçak yerleştirilmiş alanın arkası) hatırladığım kadarı ile çevresinde çay bahçesi cafe gibi yerler mevcut elektirik alınabilir ve wc de mevcuttu galiba ve otoparkın uçunda ağaçlıklı bir alanda olması gerek otopark ücretlimiydi onu hatırlayamadım...
Gidebilecek arkadaşlar için Albatros sahili ve yukarıda tarif ettiğim otopark kış şartları için uygundur gibi ve birde sahilde orta halli balık lokantaları ve tabii balığı ağlatmayacak içecekler mevcuttur keyifli bir akşam yemeği yenebilir karavanların bulunduğu otoparklara da yürüme mesafesindedir Albatros sahili bir uçtan bir uca yürümeyle 2 saatinizi alabilir deniz kenarında yürüyüşü sevenler için güzel bir sahil şerididir.
Bir taşla 2 kuş misali hem fuar ziyareti hemde Albatros sahilinde 1 gecelik bir konaklama tabii kış şartları göz önüne alınarak yapılabilir.

Gidebilecek olanlara güzel bir hafta sonu dilerim..

Tamer...

Yardımcı olması açısından bahsettiğim Albatrosta ki otoparkın koordiantları 41° 0'38.83"K Enlem 28°35'57.44"E Boylam
Bilgilerinize...

Tamer

evet fikir olgunlaşmaya başladığına göre gelebilecekler lsitesini yapmaya başlayalım o zaman

1- Küheylan ekibi - Nermin - Ferhat

konaklama ile ilgili araştırmak lazım.
1- sahil güzel ise oraya gidilip, sonra bir araba ile fuar alanına gidilip gelinebilir .
2- fuar yakınında konaklayalımda , fuara yürüme mesafesi olalım denirse, ya fuar merkezi ile yada otoparkçılar ile kaç araç gelineceği bilgisine göre konuşmak lazım

2- Yiğido ve gelirlerse çıraklar - Levent

3- Muratburgul
4- Yusuf Aybek
5- Hatice - Kenan YAMA

Merhaba ben 3 yıldır katıılıorum bu fuara. İstanbulda oturduğum için bu sene yine katılıcam. Hatta davetiyemi aldım bile netten :smiley: siteye biraz önce üye oldum. sizlerle tanışmayı isterim. benim karavanım veya jeep im yok ama sport wagon 4 cker bi subarum var . işmi görüo maşalah :smiley:

3- Muratburgul
4- Yusuf Aybek
5- Hatice - Kenan YAMA
6- Fırat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR