Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı
öncelikle konuyu takip eden ve görüşlerini bildiren arkadaşlara teşekkürler.
bu fotoğraf konusunu hala netleştirebilmiş değilim, fotoğrafları görüntüleyemeyen arkadaşlara şu an için önerebilecek bir şeyim bulunmamaktadır.
evet bu segmentde en doğru araç olan toyota yı seçtiğim için bende gerçekten çok memnunum.bir problem yaşayacağımı ekstrem durumlar haricinde düşünmüyorum.allah tan bir kaza bela da olmaz ise uzun yıllar bizim kahrımızı çekecekmiş gibi görünüyor.
araca yaptıklarımıza gelince geçen hafta perşembe günü arka camlı kabin montajını gerçekleştirdik.
akabinde araç tekrar dursun usta nın yolunu tuttu cumartesi sabahı, rock-slider imalat ve montajı için.
pazar günü akşam da aracı teslim aldım,ancak yapılan imalatların boyaları yapılmadığı için nihai montajı bitiremedik,yani şu an rock-slider larımız ve arka çeki kancalarımız yok aracımızda.montajı kısmetse çarşamba veya perşembe günü olacak inşallah.
bu sabah yani pazartesi sabahı araç doğru plasti-dip ile kaplanmak üzere ikitelli de abdullah ustanın yolunu tuttu.
pazartesi akşam saatlerinde telefonla görüştüğümde salı günü 1 ocak 2013 de öğlen saatlerinde aracı teslim edeceğini söyledi.
bu hafta sonuna kadar araçta yapacaklarımızı bitirip artık tam yol çamulara dalmayı planlıyoruz inşallah.
işte resimler buyrun efendim!
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with