fsirin
Karavan Yönetim
Ynt: 2012 Avrupa Seyehatimiz
Hoşgeldiniz.
Gayet güzel bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
Hoşgeldiniz.
Gayet güzel bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
Orhan Baba' Alıntı:03.08.2012 Cuma günü 87 322 km ile çıktığımız geziden 24.09.2012 Pazartesi günü 95960 km le dönüyoruz. Gümrükte Bir karavan var çıkış tarafında. Namıdeğer “ Rüzgar “ Hüseyin Bey i ve eşini görüyoruz. Çıkış yapmak üzereler. Selamlaşıyoruz. Soruyor, bir çırpıda anlatıyorum olanları. Allah onlarada hayırlı yolculuklar versin ve sağ salim dönsünler.
Rüzgar yine Peleponese doğru esmiş.RÜZGAR' Alıntı:Şimdi Volos/Hellas kampingde denize sıfır sonbaharın tadını çıkarıyoruz..
(Nazar değmesin diye fotoğrafımızı eklemedim !... )
Orhan Baba' Alıntı:Karavanımızı Bursa da Muhammed ASLANEL kardeşim yaptı özene bezene.Onunda ilk karavanı, daha evvel bu konuda tecrübeleri varsa da ticari anlamda ilk işi, en az benim kadar şevkle ve gayretle emek verdi.
Orhan Baba' Alıntı:Taner Bey,
Bursada irili ufaklı birkaç karavan imalatçısı var. Muhammed de bunlardan biri. Karavanımın yapımında ana malzemeleri İstanbul da Eltesan adlı bir firmadan aldım diğerlerini Bursa dan temin ettik. Butik bir çalışmaydı ve her aşamasında bizzat bulundum. Sonuç memnun edici. Düşünürseniz Muhammed le tanıştırabilirim. Kızınıza ve size kolaylıklar diliyorum zor bir dönemden geçiyorsunuz. Üniversite ve meslek seçimi aynı anda zor.